לכל מי שלא הבין אותי

יואבר

New member
לכל מי שלא הבין אותי

זה לא שאמרתי שנגה היא זבל, פשוט אמרתי שלא צריך להיסחף ולהשוות אותה לכוכב על כמו עופר נחשון.... וסתם לידיעה, נגה יקירתי, הפורום נועד כדי להשאיר בו הודעות על התוכניות, וזה שזה משמח אותך שאת מצליחה "להוציא אותי מהכלים" זה רק אומר משהו על האיכות שלך ושל התוכנית שלך. אז טיפה תרגעי, ותנסי לקבל ביקרות... באהבה רבה, יואב נ.ב עדין אני חושב שאת אפילו לא מתקרבת לעופר...

יואב יקירי ../images/Emo13.gif

גם אני מאלה שמאוד אוהבים ומעריכים את עופר נחשון, אבל מה לעשות ימי התהילה שלו כבר חלפו, בעוד ימי התהילה של נוגה השם החם הבא עוד לפניה, אם תשים לב הבכורות הכי חמות, והדברים הכי מענינים קורים רק אצלה בתכנית, בעוד עופר נחשון הולך ומפוגג לו נוגה הולכת ומתעצמת, ראה ספיישל דנה אינטרנשיונל יום שישי הקרוב אצל נוגה! אז לפרגן ולא לרדת כי זה לא יפה! נוגה עושה רק טוב לאנשים על הלב, ומצווה לרדיו ירושלים בכך שהיא הופכת אותו למעניין שונה ומקורי! מושיקו מנהל פורום דנה אינטרנשיונל פורום 813

יואב יקירי ../images/Emo13.gif

גם אני מאלה שמאוד אוהבים ומעריכים את עופר נחשון, אבל מה לעשות ימי התהילה שלו כבר חלפו, בעוד ימי התהילה של נוגה השם החם הבא עוד לפניה, אם תשים לב הבכורות הכי חמות, והדברים הכי מענינים קורים רק אצלה בתכנית, בעוד עופר נחשון הולך ומפוגג לו נוגה הולכת ומתעצמת, ראה ספיישל דנה אינטרנשיונל יום שישי הקרוב אצל נוגה! אז לפרגן ולא לרדת כי זה לא יפה! נוגה עושה רק טוב לאנשים על הלב, ומצווה לרדיו ירושלים בכך שהיא הופכת אותו למעניין שונה ומקורי! מושיקו מנהל פורום דנה אינטרנשיונל פורום 813

למעלה