לכל מי שלא הצליח את ה- Dama

לכל מי שלא הצליח את ה- Dama

ומעוניין להצליח, הנה כמה טיפים: תתחילו מדף טישיו פויל (חובה!) ותחלקו את הדף ל-32 משני הכיוונים. כדי שיהיה יותר יעיל תחלקו את הדף ל-16 חלקים בעזרת כפלי עמק על הצד הצבעוני (המשי). אח"כ חלקו כל חלק לשתיים, על הצד השני, כך שאם נסתכל מהצד הצבעוני (המשי) אז נראה קיפול הר - עמק - הר - עמק וכו'. מי שניסה לעשות את הדגם מבלי לחלק אותו בשני הכיוונים ל-32 לא הצליח וגם לא היה יכול... עדיף שתקחו דף באורך 30 ס"מ . מפחות זה כבר יוצא כווץ. שלב שלוש לא היה לי ברור בהתחלה: הוא פשוט אומר להטות את השיכבה קצת, אני ממליץ לעשות אותו אחרי שלב 6. זה חוסך מאמץ. אז תגידו אם הצלחתם יובל אטלס

giladznaor

New member
תודה!

עכשיו סוף סוף הצלחתי! הטעות שלי באמת הייתה בשלבים הראשונים, לא הבנתי שצריכים באמת לקפל "מעל" הכנפיים, כמו שבאמת מוייר בהוראות. לצערי, התעצלתי להכין רדיד-משי, והשתמשתי רק בנייר משי, כך שהדגם לא מחזיק את הצורה שלו...

נהדר!

צריך לעשות את הדגם מרדיד בלבד... גלעד, מאיזה גודל נייר עשית את הדגם? אני מציע לך לעשות את הדגם שנית עם רדיד ולעצב אותו בסוף... את העיצוב הספי לקחתי מהאתר של ג'ייק קרוולי שהוא אתר נהדר, ויש בו גם את ה-DAMA. ג'ייק גם עשה פנים, מה שאני לא אהבתי...

למעלה