לכל מי שלא קרא

saar100

New member
לכל מי שלא קרא

לכל יש שלא קרא את הסדרה,ורק מתחיל,אז שידע: 1)בספר הזה יהיה הרבה קטעים ש: א)יגרמו לכם לצחוק ב)יגרמו לכם לכעוס ג)יגרמו לכם עצב ד)יגרמו לכם להבין מהם החיים המפחידים 2)יש הרבה מקרים,שנעשו מתוך יאוש,ולא רצון 3)המלצה:כדי לקרוא את ספר 13,הוא ממש יפה,ובו טוביאס מקבל שוב את הכוח להשתנות............ שיהיה לכם כיף בקריאתכם...ביי

KagomeSama

New member
אה.. אמ.. ../images/Emo42.gif

I) מי שפה קבוע, כן קרא כמה וכמה ספרים, ויש חלק שכבר סיימו. II) אם אתה כותב המלצה על ספר, אתה לא אמור להרוס את הסוף שלו, כדי שאחרים ירצו לקרוא אותו ולא יתבאסו. מי שלא קרא, לא יודע שטוביאס מקבל שוב את הכוח, למה סתם להרוס? III) ברוך הבא. אני ענת.

saar100

New member
לענת-תקראי בבקשה

שלום,אני סער,תודה שקיבלת אותי,ואת צודקת,טעיתי בהודעה,סליחה. אשמח לראות תגובה... ביי

MadSheep16

New member
תסלח לי אבל...

אתה לא יכול להתפרץ סתם ככה לפורום מגובש ולהתחיל לכתוב ספויילרים בכמויות ולפתוח הודעות חדשות בכמויות! ורוב אלה שנכנסים לפה כבר קראו את הספרים ככה שלא צריך להגיד לנו על מה הספרים! נשמח אם קודם כל תציג את עצמך: מי אתה? מאיפה אתה? בן כמה אתה? מאיזה פורומים נוספים אתה? איזה ספרים קראת?

Nagini Potter

New member
אה...

1) על איזה ספר אתה מדבר בדיוק....? 2) התכוונת 'כדאי', לא 'כדי'... לא אמרת שאתה קורא ספרים? 3) גם אני אהבתי את ספר 13
איזה ספרים בדיוק קראת? לי זה לא יקרה Nagini Potter "לדעתי, מה שהכי מעצבן את אלוהים הוא שכל הזמן מתבלבלים במין שלה"

למעלה