לכל מי שמבין באולד סקול

חיפושיט

New member
לכל מי שמבין באולד סקול

האם כדאי לי לקנות את הדיסק הכפול של הפוג`יז? אני רוצה לקנות אבל לא ממש בטוחה... אני רוצה לקנות כי אני מאד אהבתי את השיר ``רדי אור נוט``, פשוט שיר מדהים, נכנס לנשמה, ובכלל וייקליף ז`אן גאון, לוריין היל ממש טובה והשאר הסינגלים ששוחררו <קילינ` מי סופטלי ו עוד ראחד ששכחתי שמו> מש טובים... אז למישו יש?.. מישו שמע?... מה אתם חושבים כדאי?

הדיסק הכפול של הפוג`יז

חביב, נחמד, ויש שם כמה קלאסיקות (אלא אם-כן, כמובן, יש לך איזה דיסק או שניים שלהם ואז זה לא הכי שווה). רק הערה קטנטונת, הפוג`יז הם לא, אבל ממש לא אולד-סקול.

חיפושיט

New member
תודה

אני יודעת שהם לא הכי אולד סקול שיש <NWA, DEATH ROW <לא בטוח שאייתתי נכון> ואפילו הביסטי בויז> אבל יחסית לR&B הם קלאסיקה... לדעתי לפחות... אבל תודה בכל מקרה :cool:

old school

בעקרון מה שנחשב ל``רסמי`` אולד-סקול זה גם לא NWA אלא דברים קודמים יותר כמו slick rick krs-1 חומר מוקדם של NWA כלומר עד שנות השמונים המאוחרות. אבל שוב, כל הגדרה אפשר לשנות ואפשר להכליל בה עוד דברים... אגב אם את אוהבת את הפוג`יז יכול להיות שתאהבי אלבום חדש שהפיק וויקלאף, של שלישיה חדשה בשם city high ניחוח מתקתק של MTV, אבל דיסק חביב.

חיפושיט

New member
תודה 2

על התגובה בכלל ועל ההמלצה :cool: נ.ב: הידע שלי במוזיקה שחורה די מוגבל עד לסוף שנות השמונים ככה, אז אלתתפלא אם בשביי NWA זה אולד סקול תודה בכל מקרה! לילה טוף B-)

למעלה