לא לא לא ולאלכל מי שמבין במסלולי לימוד
אני רוצה ללמוד לתואר הנדסאי האם ניתן להשלים את זה לתואר ראשון באדריכלות ...או איך שקוראים לזה מה התהליך שצרכים לעבור והאם זה בכלל אפשרי ואם יש הנחות מסויימות להנדסאי אדריכלות ? תודה
לא....מה?לא לא לא ולא
כל התשובות לשאלותייך הן לאלא לא לא ולא
כןלכל מי שמבין במסלולי לימוד
אני רוצה ללמוד לתואר הנדסאי האם ניתן להשלים את זה לתואר ראשון באדריכלות ...או איך שקוראים לזה מה התהליך שצרכים לעבור והאם זה בכלל אפשרי ואם יש הנחות מסויימות להנדסאי אדריכלות ? תודה
זה נשמע טובכן
עד כמה שאני יודעת, בארץ ההשלמות ארוכות מאוד ויוצא שלומדים כמעט חמש שנים כמו מישהו שלומד לתואר באדריכלות ואין לו תואר הנדסאי. אבל... בחו"ל המצב קצת שונה. אני מכירה כמה אנשים עם תואר הנדסאי אדריכלות שבאו לארה"ב והתחילו את לימודי האדריכלות שלהם מהשנה השלישית. ככה שהם ילמדו שלוש שנים במקום חמש. עד כמה שאני יודעת, הדבר מוכר ע"י רשם המהנדסים והאדריכלים, אבל חשוב לבדוק את זה. בכל אופן, עצתי היא ללמוד אדריכלות מההתחלה. אגב, אני חדשה פה, אז שלום לכולםלומדת אדריכלות שנה שלישית בניו יורק (קריירה שניה אפשר לומר...)
תלוי איפה אתה לומדזה נשמע טוב
אף פעם לא חשבתי שאפשר ללמוד בחו"ל. השכר לימוד שם יקר?
תודה רבהתלוי איפה אתה לומד
בארה"ב יש אוניברסיטות פרטיות שהן יקרות מאוד וציבוריות שהן זולות יותר. המחייה עצמה יקרה (יותר מבארץ) והלימודים לא מאפשרים לעבוד יותר מדיי. כך שצריך לקחת גם את זה בחשבון אני לא יודעת מה קורה במקומות אחרים כמו איטליה ואנגליה למשל אם זה מעניין אותך, אתה יכול לפנות לקרן חינוך ישראל-ארה"ב ולברר פרטים נוספים (הם יושבים בת"א)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.