לכל מי שמבין דחוף.. הציעו לי לקנות במחיר..

idani2222

New member
לכל מי שמבין דחוף.. הציעו לי לקנות במחיר..

היי.. יש לי שאלה.. איזו חברה לא משנה מה השם שלה הציעו לי ככה: אייפון 16 גיגה או כל מכשיר אחר שבא לי גלישה 2 גיגה 1500 דקות ל 5 יעידים 750 לכל היעדים 100 סמסים ביטוח למכשיר לאורך כל התקופה (חוץ מלאייפון) מכשיר לאוטו ומודם סטיק למחשב נייד 10 גיגה כל זה ב 310 שח (350 לאחר מעמ) בהתחייבות ל 36 חודשים חשוב לי לציין .. שאני אחד שלא משחק במשחקים בפלאפונים..ולא רואה טיוי מהמכשיר..(כי זה לא מעניין אותי) וגם לא אחד שמדבר הרבה אני לא יעקוף את הדקות שנתנו לי.... אני בסה"כ רוצה מכשיר טוב למוזיקה לשיחות ולגלישה קצת באינטרנט לראות מיילים וכאלו.. לקחת ?? או לא ?? ועוד התלבטות ובמידה וכן לקחת את החבילה.. אז לקחת אייפון או משהו אחר ? מה לקחת ?... כי שמעתי שלאייפון בעייה להוסיף שירים או כל מיני דברים צריך להיות מומחה וזה.. א או שאתם ממליצים על מכשיר אחר ( המליצו לי על הסמסונג ספיקה ) לי חשוב גם שיראה מעוצב ורצוי מסך מגע ושיהיה טוב עם מצלמה טובה ומוזיקה ושומעים טוב וכו.. תודה לכל המבינים !!!!

billc

New member
שב על הגדר (תמתין)

יש להם בסטוק הרבה אייפונים 3GS ואותתו מגיע האייפון 4 ההצעות יהיו יותר ויותר אטרקטיביות, ככל שנתקרב לתקופה שאייפון 4 יגיע לארץ

לורליין

New member
מאוד מאוד תלוי

כמה אתה מדבר בממוצע? אם זה 50 דקות בחודש אז ממש לא כדאי.. אתה חושב שתנצל את החבילה? אפילו ב80 אחוז ממנה? לגבי האייפון, אני לא מעריצה בכלל.. לגבי הספיקה - יש לי אותו כמעט שלושה חודשים... ואני יכולה להגיד לך שלעולם לא יהיה לי מכשיר שאינו אנדרואיד. הגלישה משפיעה על סוללה של מכשיר - במקרה של בספיקה הסוללה שלו חזקה יותר מהאייפון ואם קורה משהו לסוללה, לעומת האייפון אתה יכול לשלוף אותה ולהחליף. המכשיר נפל לי כבר כמה פעמים ואין עליו זכר.. הדבר היחיד שהייתי ממליצה לבדוק זה את עניין המחיר - הוא טוב מדי. ברור שאם ההתחייבות היא ל36 חודשים זו תכנית עסקית - המחיר לפני מעמ. דבר שני - בלי לקרוא טוב טוב את החוזים - לא לחתום על כלום. דבר שלישי, אם המחיר אמיתי - קח מכשיר שאינו אייפון. דבר רביעי, עדיפות לקניית מכשיר היא לא אצל החברות, במקרה של הספיקה חרגתי ממנהגי כי מצאתי אותו רק במפעילה...

idani2222

New member
אז הכי טוב מכל המכשירים זה ספיקה ?

להגיד להם שאני רוצה ספיקה במקום אייפון ? או מכשיר אחר

לורליין

New member
תלוי

אך ורק בצרכים שלך. אם מדובר באינטרנט, מומלץ מסך מגע - למה? גדול ונוח יותר. אם מדובר בשיחות - יש צורך בסוללה חזקה. אם מדובר במוזיקה - עדיף נגן שלא ישגע אותך. מה עוד אתה צריך במכשיר? אם לקנות מהמפעילה - אז לדעתי ספיקה, מתאים וגם יש שירות תיקונים שכלול אצלך בחבילה לא? רק שתדע - המצלמה בסיסית ביותר 3.2 מגה פיקסל (אבל עם פוקוס אוטומטי). עוד דבר - גם לאייפון וגם לספיקה (בגרסה שאתה מקבל מהמפעילה אין אפשרות להעביר קבצים דרך הבלוטות' - את האייפון צריך לפרוץ, בספיקה אתה יכול לעדכן גרסה (2.1 מאפשרת שליחה)

idani2222

New member
תודה לכם על התשובות אבל לוריין האם ...

היי לוריין תודה לך על התשובות אבל היא אמרה לי שהספיקה הוא משהו שקשור לגוגל לא?? וגוגל יכול לעקוב אחריי למי אני מתקשר לא? כאילו יש להם הרבה מידע אלה... מה זה אנדרואיד?? ויש לי ביטוח על כל מכשיר שאני רוצה חוץ מאייפון אז קיצר את ממליצה על ספיקה?? ואגב מה אתה אומרת על נוקיה המסך מגע 5230 כדאי ?? תודה

לורליין

New member
אנדרואיד

זו מערכת הפעלה, כמו שלמחשב יש מערכת הפעלה בעצם שהופכת את הגרוטאה המתכתית למשהו שפועל - ככה גם מכשיר סלולארי. במקרה של הספיקה זו מערכת הפעלה מבית גוגל, קוראים לה אנדרואיד. מי שיכול לעקוב אחרי השיחות שלך זה המחשבים של החברות הסלולאריות - משהו שקיים בישראל כבר למעלה מ20 שנה חח מה היתרון במערכת ההפעלה של גוגל? יש לך מגוון אפליקציות שדרכן למשל אני מורידה שירים צילצולים וטפטים למכשיר ללא עלות - לעומת מכשירים אחרים שזקוק לאתרים להוריד מהם או מהפעילה שלך, אני מוסיפה תכונות למכשיר שאולי לא הגיעו אוטומטית איתו (אם זה שאזאם - בעזרתה המכשיר יכול לזהות שירים שאתה שומע ברקע...) מערכת הפעלה שמתעדכנת עם הזמן... לגבי הנוקיה: א. סוללה חלשה יותר 1320mAh לעומת 1500 בספיקה ב. מצלמה של 2MP במקום 3.2 בספיקה ג. (!!!!) לנוקיה אין wifi (!!!!) התכונה שנותנת לך לגלוש בכל מקום שיש בו אינטרנט אלחוטי (אם זה אוטובוס של מטרופולין, ארומה, אוניברסיטה, סתם אם לשכנים יש לך יש ראוטר מגניב) ולא לקנות מהמפעילה חבילת גלישה יקרה - נכון, אין ברירה היום וברוב התכניות יהיה את העול הזה, אבל עדיין אם אתה גולש בwifi, מוריד שירים דרך האפליקציה וכו' לדעתי חוסך לך בסביבות ה100 ש"ח לחודש לא? בעקרון ביטוח מכסה לך הכל מלבד השבתת מכשיר - אם לטעתם הוא נפל למים או ריסקת אותו ואי אפשר לתקן אותו - אם נותנים לך אותו כלול במחיר, אז כדאי מכשיר שיהיה עליו ביטוח. בקיצור כן, הספיקה שולט :) אגב, בכל זאת שיהיו לך עוד כמה אופציות לחשוב עליהן (ולשגע את הנציגה חח) יש נוקיה E72 - לא מסך מגע אלא מקלדת מלאה. ויש סוני אריקסון איינו - חצי מסך מגע חצי סליידר, גם חמוד. תעשה לעצמך טובה, לפני שאתה מחליט משהו, תגיע למרכז השירות - שיתנו לך להחזיק את כולם בידיים ותראה עם מה אתה הכי מסתדר.

SilentWave

New member
בשביל הצרכים שתיארת קח טלפון ב 20 שח לחודש

בשביל מה אתה צריך אייפון?

למעלה