לכל מי שמבין...

soninon

New member
לכל מי שמבין...

קילבנו את חוברת הכללים וההסברות על הסימנר המסכם [מחוז צפון] והכלל המובהק והברור ביותר הוא שאין בשום אופן להסתובב בגופיות ובמכנסיים קצריחם מדי.. עכשיו שביקשנו הסבר נאמר לנו שזה כדי שלא נשרףף בידיים וברגליים אוקיי ברגליים אני עוד מבין מכנסונים הם פריט לבוש חושפני אבל גופיות.. נורא חם בקיץ ובהפסקות אנחנו נהיה מחוץ למבנה... כשהלכתי הלאה כדי לברר עוד פרטים והצגתי את טענותי הובא לצומת ליבי שבסמינר ישתתפו גם מדצים דתיים ואנחנו לא נלך עם גופיות כדי לכבד אותם.. שתפ אותי אתם לא חושבים שזה קצת מעצבן וחסר הצדקה?

Ben Love Nikka

New member
גמאני קבלתי ת'חוברת זאת.

ולא יודע , אני אביא איתי גופיות . אני לא יכול בלי .

soninon

New member
חח כן הא...

רגע אתה מחוז צפון של חודש אוגוסט??. כי אם כן זה ממש מגניב.... ד"א קיבלנו גם את הלו"ז של הסמינר ואני יודע על מה יהיו הפעולות.. לפי מה שהבנתי בוחרים את הפעולות עוד ביום גיבוש במטולה... ואין כל כך הרבה נושאים....

Ben Love Nikka

New member
כן אני מחוז צפון ואני יוצא באוגוסט..

מאיפה קילת ת'ל"וז ? שלח לי בחייאת... מה יהיה? שמעתי שב24.7 יש יום גיבוש... אתה יוצא?

soninon

New member
טוב אז ככה

קודם כל ברור שאני יוצא.. היום גיבוש יהיה במתנ"ס מטולה ב28 לשביעי יש לדייק... בכל מקרה הלו"ז יתפרסם ביום גיבוש אבל אני אעלה אתו קודם... הוא נורא נורא עמוס..!!!

Ben Love Nikka

New member
יא....

העבירו את היום גיבוש מה-24 ל-28 שמתי לב... ותעלה בבקשה תל"וז אני מחכה. תודה רבה אחי .

שירה4905

New member
לבוש בסמינר

שלום לך, רק בשביל לעדכן אותך-הקטע של הלבוש לא קשור לדתיים וצניעות. זה קשור לצורת הופעה של מדריך לעתיד!!! זה ממש לא מכובד שמדריך מופיע בפני החניכים שלו עם גופיה (זה מראה על זלזול) ובמיוחד בסמינר מדצי"ם בו אמורים החבר'ה הטובים של כל רשות ולא חבורת חוליגנים בהצלחה בהמשך הדרך ותעשה חיים בסמינר שירה

soninon יקר

גופיות בסמינר מד"צים אסור, לא רק מסיבות של חכם בשמש, אלא גם מסיבות יצוגיות. מדובר בסמינר שנותן לך תעודת מדריך, כלומר מדריך הוא אדם הנותן שירות לילדים בחינוך והוא צריך להיות ייצוגי. כמו שאינך רואה בחברות תקשורת או בבנקים אנשים עם גופיות וכפכפים כך גם מדריך צריך להראות. אתה צריך להבין שאתה עומד מול קבוצה ואינך יודע מי נמצא איתך בקבוצה ומאיזה בית הוא מגיע ובמה הוא מאמין. בנוסף רואים בך מנהיג ולכן אתה צריך לשדר ייצוגיות לצד רוח המנהיגות.
בהצלחה

למעלה