לכל מי שמוכן להתנדב...

nuka

New member
לכל מי שמוכן להתנדב...../images/Emo34.gif

שלום אנשים, באתי לקבל את עזרתכם לפרוייקט שלי. אני עושה פרוייקט בקולנוע על נושא ההומואים/לסביות בחברה ואני מאוד אשמח אם יהיו מתנדבים/בות שפשוט ייקחו להם את הזמן וירשמו על עצמם מתי הם ידעו שהם "גאים", ואיך הגיבו ההורים והחברים ועוד כל מיני שאלות בנושא גילוי הזהות המינית שלכם, האהבות, סיפורים עצובים/שמחים שקרו לכם בנושא אז אם מישהו רוצה לעזור אבל מרגיש שזה יותר מידי אישי ומעדיף לרשום לי את הסיפור שלו לאי-מייל, אני אשמח לתת את הכתובת תודה רבה

nuka

New member
נו תראו קצת רצון לעזור!!!

אני מבטיחה שזה יהיה אנונימי לחלוטין(אלא מה), אני עובדת על הפרוייקט "האמת על ג´יין" ילדה בגיל ההתבגרות שעברה משבר בזהות המינית וגילתה על עצמה שהיא לסבית. ולתוכן הפרוייקט דרושים סיפורים נוספים של אנשים שחיים ממש כאן בישראל- שנת 2002 אז שוב- תודה מראש

אמממ.... נראה לי

שזה לא הפורום האידאלי לשאול את זה בו. פורום "זהות מינית" מתעסק יותר בשאלה "מתי ידעתי שאני גיי", בעוד אנחנו יותר מתעסקים בשאלה "למה זה שאני גיי לא צריך לשנות להנהלת האוניברסיטה". ובכל זאת, זה סיפור היציאה שלי מהארון, אם הוא יוכל לעזור לך במשהו. ואם יתחיל שרשור סיפורים נוספים - סבבה.

MARMELAD

New member
באופן עקרוני

אחרי שמישהו מספר את סיפור היציאה שלו מהארון זה נורא מעייף לכתוב את זה שוב וממילא זה לא ייצא טוב. בפורום בנים בלבד יש במאמרי הפורום רשימת סיפורי יציאה מהארון, ובכל אחד מפורומי הגאווה אם תחפשי את המילה "ארון" תמצאי הפתעות רבות. בהצלחה!

למעלה