לכל מי שמחכה - ר"ש י-ם

ביש5

New member
לכל מי שמחכה - ר"ש י-ם

היום חזרו חלק מהמזכירות לעבודתן לאחר חופשה ממוקדת שנמשה כמעט כשבוע ........ בבוקר הרמתי טלפון לברר מה קורה ומתי יבוא הטלפון המיוחל לזימון לראיון ....... ואמרה לי המזכירה שם שהסבב האחרון של הראיונות יתקיים בתחילת ספטמבר .......... האם יש מישהו כאן שעדיין מחכה ? והאם מישהו יודע על סמך מה השאירו אותנו עד הסוף .. אשמח לקבל תגובות כי נראה לי שהם מזמינים לפי הציונים .... אשמח לשמוע מכל מי שמגיב ציון פסיכומטרי וממוצע בגרות ... מתחיל בעצמי : ציון פסיכו ....666 ממוצע בגרות 11.83

garaj

New member
אני עוד מחכה

את האמת הם הגזימו, כבר אנחנו רחוקים חודש וחצי מתחילת סמסטר ופשוט אתה לא יודע מה תלמד בסוף, שישלחו כבר את "הדחייה" או "הקבלה" כבר אין לי עצבים לחכות, גם אני נראה לי שהזמינו לפי ציונים........... נחכה עד קצת וזהו

אני לא רוצה לבאס

אבל אני עשיתי ראיון לרפואה יום אחרי יום כיפור (3 שבועות לפני תחילת השנה).

לביא א

New member
נראה לי שהסיבה לעיכוב זה ציונים

בדקתי במחשבון של האוניברסיטה, ופסיכומטרי כמו שלך זה ממש טיפס מעל סף הקבלה (שעומד על 663 ביחס לבגרות). כנראה שהם באמת מזמנים לראיונות לפי דירוג הציונים של המועמדים.

מאיר27

New member
זה לא לפי ציונים

קודם זימנו את אלו שרשמו ר"ש עדיפות ראשונה ומתחילת אוגוסט(בערך )את אלו שרשמו עדיפות 2. יכול להיות שהתת חלוקה אחרי קריטריון זה הוא ציונים

epsilon1

New member
זה לא נכון

יש כאלה שבחרו עדיפות שניה וזומנו לפניי (בחרתי בעדיפות ראשונה)

ביש5

New member
תשובות של מה ?

מה שמעניין אותי אם התקשרו למישהו לא אם שלחו תשובות ?תשובות בטח שישלחו אבל הסיבוב הבא של הראיונות יתקיים בתחילת חודש 9

למעלה