לכל מי שמחפש את הכסף של הערב הארדקו

laskov24

New member
לכל מי שמחפש את הכסף של הערב הארדקו

לאמיר ולכל החוקרים הפרטיים! בואו תראו לאן הולך כסף מערב להקות צעירות: קודם כל, כיסוי הוצאות: הגברה, תאורה, נזקים, כיבוד וכו´. אח"כ, יש נטייה לצ´פר קצת את הקן שערך את הערב בצורת הגדלה קטנטונת של הקופה הקטנה באופן חד-פעמי וגם זה לא בטוח. אח"כ זה הולך לסבסודים, פעילות מחוזית ותנועתית. בדיוק כמו מיסי קן. אז אל תחשבו שמימנתם לפסח או לבן-דור ג´יפ רינגלד מודל 84. אולי מימנתם עט פיילוט חד פעמי. עלו, הגשימו ותמשיכו ליצור מוזיקה (בלי קשר לכסף)

אני עדיין לא מבין למה

אני עדיין לא מבין למה זה מגיע לנוע"ל ולא למארגנים האחרים או ללהקות... או לפחות למטרות חשובות, מחוץ לנוע"ל...

^NB^

New member
בגלל ש...

הנוער העובד והלומד הוא אירגון קפיטליסטי שמאמין ברעיון של: יותר כסף יותר חניכים בגלל שאין לנוע"ל שום אטרקציות... כל מה שהוא יכול לעשות זה שטיפות מוח. אני יודע, כחניך לשעבר, שכל מה שעושים בנוע"ל זה שטיפות מוח במסווה של פעולות. מוות לתנועות הנוער.

אני לא בטוח...

(את השורות הבאות יש לקרוא עם עיוותי קול קלים לשם הציניות שבעניין) אני לא בטוח ... אני לא חושב... (זהו מכאן הכל כרגיל) אני לא מבין כל כך מה ההתבטאויות שלך אמורות להביע... בקיצור ולעניין יכול להיות שאתה לא מסכים עם מה שהנוער העובד אומר/ מייצג... באסה יכול להיות שאתה סבור שיש איזה שהיא בעיה בשיטה של הנוער העובד... תכלס... חבל אני לא יודע באמת כמה אתה חניך לשעבר ומתי באמת סיימת את חניכותך בנוער בעובד אבל ההתבטאויות שלך חסרות פשר , סתם מקוממות ואין לי מושג למה בן אדם שיגדיר את עצמו כאנרכיסט/סוציאליסט יגיד כאלה דברים... בלי להיות יותר מדי מתיפייף (כי אני לא כזה בן אדם ... למען האמת אני בן אדם דיי עצבני שנוטה לצעקות עצבניות על אנשים ) אני לא מבין את הנקודה שלך ולמה אתה נכנס למלחמה שאין לה שום מטרה... אני מסך הכל מסכים איתך...

MissUnKnown

New member
אולי תפסיק לזבל כבר??

אוקי אני קוראת את כל ההודעות התפוקות שלך ..אני אומרת לעצמי על תרדי לרמש שלהם אבל דיי מספיק אתה יכול להפסיק אתה ממש לא יודע מה אתה אומר עם הייתה יודע לא הייתה אומר את זה...הרמה שלך דומה לקמה של נעל שמישהו זרק למיזבלה כי היא קרוע ה לגמרי...תלמד קודם על מה אתה מבר ואח כך תזבל את השכל... אף אחד לא ביקש לדעת את דעתך על הערב או בכלל על התנועה שלנו...בא לך לזיין למישהו את המוח בשביל זה יש לך חברים לא...או שאין לך ובגלל זה אנחנו צריכם לזבול את הבורות הבילתי פוסקת שלך....אז עם בא לך לסיים אותמי אוזנים כדי שה"חוכמה שלך" לא תישבך מהאוזנים שלך ולסגור את הפה חזק חזק...ולקרות לעצמך את העצבות כלונו נגיד תודה....

laskov24

New member
מוזיקה וכסף

אנשים יזמו, תכננו, השקיעו ויצרו משהו (גם אם זה רק במה ליצירה של אנשים אחרים). בעולם שאנחנו מכירים אנשים אלו היו מתוגמלים בשכר. בתנועה שלנו התגמול הוא בכך שהם תרמו לתנועה שלהם בכלל ולמחוז שלהם בפרט. וחוצמזה: לשלם ללהקות צעירות?!? גועל נפש! המוזיקה צריכה להיות נקייה מכל החרא הזה! ליצור על מנת ליצור! לא ליצור על מנת להרוויח כסף! מקווה שהבהרתי

למעלה