לכל מי שממליץ כל הזמן על ה E-200

stonekeeper

New member
לכל מי שממליץ כל הזמן על ה E-200

כדאי לכם להיכנס לאתר הזה http://www.joethielen.com/casio_e200/ זה אתר פרטי של אחד שקנה את המכשיר וכותב כל יומיים בערך על בעיה חדשה במכשיר! כבר החליפו לו את המכשיר כמה פעמים כתוצאה מבעיה בתאורת מסך... מקריות? לא נראה לי ראיתי קראתי על הרבה אנשים עם בעיות דומות גם אני הייתי פעם מעריץ של הקסיו אבל עכשיו אני עם הטושיבה e570... עד שלא יתחילו לצאת מחשבי E200 שעובדים יותר מחודש רצוף אז אני נשאר עם הרצון לקנות את הטושיבה...

Z a k

New member
אני מאלה שהמליץ וממשיך להמליץ

אכן היו בקסיו בעיות ....אבל באיזה מכשיר לא היו ? אני לא צריך להזכיר את הבעיות שהיו ב IPAQ החדש. ותוקנו נכון לעכשיו אחרי בירור מקיף שבצעתי בעיית התאורה היתה בדגמים הראשונים שהוצאו , וכל מי שנתקל בה (בד"כ בשבועיים הראשונים) קיבל מכשיר חדש הבעיה תוקנה... זה נכון שישנן עוד מספר בעיות קטנות אבל אני בטוח שהם תטופלנה אם לא טופלו כבר. בכל מקרה אני ממליץ על E-200 למרות שאני מתחיל לפזול לכיוון המכשיר החדש של פוג´יטסו-סימנס ה LOOX - שהוא המכשיר האולטמטיבי ..... ( מי שלא יודע על מה אני מדבר ניתן לראות אותו באתר פוקט) אבל כנראה שבארץ לא נזכה לראות אותו. בכל מקרה המכשיר של טושיבה מצויין רק שאין אותו בארץ ואת הקסיו יש (עוד מעט..)

daarren

New member
אל תפזול יותר מדי

וכדאי גם שתמליץ על מה שיש לך ואתה התנסת בו. לא במה שאתה פוזל אליו.

stonekeeper

New member
גם ל POCKET LOOX בטח יש חסרונות

רק תדע, אתה מדבר עכשיו עם מי שכתב את הכתבה על המכשיר הזה באתר של פוקט אני יניב... [email protected] כשהמכשיר יצא בטח יעשו עליו סריקות... וכמו שאמרת לכל מכשיר יש חסרונות. גם בו ימצאו אבל רק תיכנס לפורם של BRIGHTHAND ותראה גם אנשים מצאו בעיות בקסיו. הרבה יותר מלאייפק. תאמת אני מעדיף את הקסיו על האייפק... אבל אני מעדיף את הטושיבה על הקסיו שמבחנתי הוא מכשיר שמתקרב לשלמות הטושיבה הרבה יותר טוב למי שלא איכפת לו מסוללת גיבוי וגלגלת בצד. לטושיבה (e570) יש סוללה מצויינת (חמש וחצי שעות שימוש, הוא גם הכי קטן וקל משקל ביחס לחריצי הרחבה שיש לו. הוא גם מעוצב טוב לדעתי.

למעלה