לכל מי שמעוניין ורוצה לדעת

olsen cool

New member
לכל מי שמעוניין ורוצה לדעת

הכתבה שעשו עליי נמכרת מהיום במעריב לנוער. אני לא אסרוק לכם את זה,רק בשביל שתקנו
חחחח סתם,מי שרוצה לראות את זה שיפנה אליי במסנג'ר כי אני לא בטוחה שמותר לשים את זה פה בגלל זכויות יוצרים.

אפי יצאת ממש טוב../images/Emo45.gif

אני אולי אלך לקנות ת'עיתון אבל מהכתבה ששלחת לי את נראית ממש חמוד וגם הכתבה נראית מעניינת

mayosh4

New member
שלוש שאלות:

1. רואים שם את אפרת? חוץ מאיזו ילדה שצורחת בצד אין שם שום תמונה... אפשרת זו את? או שהן מדברות על מה ששלחת להן במסן?... 2. הכתבה היא על מה ואש? זה ניראה יותר על דברים אחרים... יש תמונה שלהן או משהו? 3. בעיתון מעריב לנוער אפרת, את אמרתי לי שהייתה שם תמונה שלהן ולא הספקתי לקנות שבועה שעבר, עדיין אפשר להסיג ת'עיתון?

mayosh4

New member
שיטטטטטטטטטטטטט שחכתי!

אני כזו מציפנית!!! ממש סליחה! אפרת מה המסנג'ר שלך? את יכולה לתת לי כאן או בפרטי כמובן... אני פשוט רוצה ת'כתבה את יודעת... חח

olsen cool

New member
לא זאת לא אני

זאת רק התמונה בהתחלה של הכתבה,אותי רואים בעמוד האחרון. המסנג'ר שלי:[email protected] ואת העיתון של שבוע שעבר,צר לי אבל כבר אי אפשר להשיג אותו.

mayosh4

New member
טוב אפרת'וש...

יש לי ווירוס במחשב ואסור לי להכנס לאינטרנט הרבה אז הייתי שמחה אם נקבע איזה שעה במסן שתשלחי לי ת'כתבה... טוב אה לא כזה מסוכך! אני פונייה כמעט כל היום... אני ממש יודה לך, צ'או

olsen cool

New member
אגב זה החדר שלי../images/Emo26.gif

כפול! שימו לב לספוג החמוד באמצע.

המממממ

ראיתי את הבובספוג הזה באיזה חנות ברחובות! אפילו הצטלמתי איתו אני וחברה שלי חח משועממות שכמותנו...הוא ממש חמודי!!!

shir08

New member
ראיתי../images/Emo3.gif

אני לא יודעת מה כתוב בכתבה עצמה כי ממה שאפרת שלחה לי לא רואים הכל אבל מספיקה התמונה
מעניין אותי לדעת מה כתוב בכתבה עצמה בשביל לדעת יותר מה לכתוב ובכלל המשפט "חיכתה להן באוניברסיטה שבהן הן לומדות בניו יורק" הרג אותי מסקרנות. אבל אפרת אמרה שהם סתם הגזימו אז פסדר חח זאת באמת נראת כתבה מעניינת מאוד אני אנסה להשיג תכתבה
אפרת,כל הכבוד
רק חבל שהם נזכרו אחרי שנתיים

../images/Emo214.gifאפרתוווווווווווו'ש

סתם קפצתי לבקר-קרציה שכמותי-
סחטיין על הכתבההההההההה יא סלב'!!!!!!!!!!! [ורגע, בסוף ראית אותן במציאות?
] אוהבתותךךךךךךךך

olsen cool

New member
חחחח הדר../images/Emo6.gif

לא,לא ראיתי אותן במציאות אבל אל דאגה אין דבר העומד בפני הרצון-חוץ מממבחן של 005 בטימטומטיקקה

tamar112

New member
דווקא את באמת יצאת טוב

למרות שאת מתנגדת לכך בתוקף... שאלה: באמת חיכית להן באוניברסיטה? ואו...

olsen cool

New member
אממ אין תגובה

חחחח לא חיכיתי להן,עברתי בסביבה וחשבתי כמה מגניב יהיה אם הן במקרה יעברו אבל זאת הייתה מחשבה טיפשית כי הן בכלל לא התחילו ללמוד שם.

למעלה