לכל מי שמעוניין לדעת סטיבן פריי

ריקי100

New member
לכל מי שמעוניין לדעת סטיבן פריי

מגיע לישראל היום או מחר, בימים הקרובים!!! הצילו!!!

Alan13

New member
מעניין

נגיד שכבר היה נגדיר את זה ככה: הוא גאון עבד עם יו בלה בלה בלה... אבל הוא יהודי אוטואנטישמי מעניין לא? אז ככה לא שמעניין אותי אם הוא כזה או לא רק מה דעתכם על זה? אשמח לתגובות תודה D:

ריקי100

New member
לא כ"כ הבנתי למה אתה חותר

אם זה מעניין אותך שהוא בא או שלא מעניין אותך כי הוא נגד ישראל , כמו כל העולם והשמאל הרדיקלי שבארץ? נכון , הוא גאון ואדם מאוד שנון ומצחיק שרק בשביל זה הייתי רוצה לפגוש אותו ולפתח איתו שיחה, אך זה שיש לו דעות שליליות על ישראל כמו להרבה אנשים פה, לא פוסל אותו, רק להיפך, זה עושה חשק לשנות לו את הדעה. אני אישית לא סובלת יהודים שאומרים דברים רעים על ישראל וחושבים שהם יכולים לומר את זה רק בגללל שהם יהודים ( מי נתן להם את הזכות), אני לא אומרת שום דבר על בריטניה, אבל מכאן ועד להתעצבן ולענות בסרקזם על ההודעה.. זה משהו אחר. בכל מקרה, כתבתי את ההודעה כי יש כאן אנשים שאוהבים אותו ואולי זה יעניין אותם ללא קשר לדעה הפוליטית שלו.

Alan13

New member
תודה :)

תודה רבה על ההודעה אני לא התכוונתי לעצבן או משהו המטרה לראות מה אנשים חושבים על זה כי יש הרבה אנשים בעולם שאתה מעריץ ואתה יודע שהם כאלה.. תודה על התשובה שלך יפה מאוד!

Day Tripper9

New member
:- 0

מתוך ויקיפדיה- "פריי מרבה להופיע בטלוויזיה, הוא השתתף בסדרת "הפתן השחור" של רואן אטקינסון. זכור במיוחד שיתוף הפעולה שלו עם יו לורי בתוכנית טלוויזיה קומית, ובסדרה על פי ספריו של פ. ג. וודהאוס "ג'יבס ו-ווסטר", בה גילם את דמותו של ג'יבס רב-המשרתים המושלם. " למרות שאני הכרתי אותו לפני כמה שנים רק בגלל יו, הוא לגמרי עומד בזכות עצמו- האיש מוכשר.

Netto

New member
תודה על המידע.

ראיתי תמונה שלו בחיפוש בגוגל.. הוא בריטי מבוגר (קשיש ^_^) והוא לא כל-כך מעניין X:

Alan13

New member
תשובה

אוקי אז ככה כנראה שלא הוספתי שאני חדשה או משהו :) שמי אַלן ואני מעריצה של יו לאורי וכמובן הסדרה "האוס" נעים מאוד^^

למעלה