לכל מי שמעניין אותו שירה ופאגאניות

romharel

New member
לכל מי שמעניין אותו שירה ופאגאניות

הייתי אתמול בערב שירה [מרתף 10] חיפה, והיה בולט מאד מאד מאד השוני בין שלושת המשתתפים שאני מכיר מפה [רובין עוטה המגבת, עובדת עצות ואני יונתן] ובין השאר. לא שהם "טוןבים יותר" [הם טובים אבל זו לא הנקודה], העניין הוא שכל שיר שהם הגישו היה ראוי להיות מנחה לאלים [מנחה לטבע] והיות והאלים הם בריבוי [הראיה הפאגאנית מאפשרת זו] הרי שהשירה היתה "שירה של מצבים מול טבע" ובכך לא היה בה מה שיש בדרך כלל [והיה ניכר אצל משוררים אחרים] לא "רצון לעלילה בשיר" ולא "רצון לזעזע רגשית" אלא כל אחד בדרכו כפולחן אישי שלו [שלה] הגישו מנחות מנחות [שיר אחר שיר] והיה נפלא לחוות את העושר הזה שאני בטוח שלא היה קיים אלמלא ההתחככות באפשרות הריבוי והמיקוד המשתנה שהראיה הפאגאנית יכולה להציע. אפילו הם לא שכחו להניח מנחה בפתח מקדש השפה העברית ..... אני מודה על חוויה זו ומזמין אותם להמשיך וללכלך את קירות הפורום ביצירתם היפה ואולי להנציח אותם "במדור המאמרים" וזו הזמנה גם לאחרים [היי וירדי] שעדיין "אין להם מעמד של משוררי חצר" ואני יודע שאינני מנהל הפורום [אבל זה רצוני] מוגש כתפילת תודה לאלים על אתמול מלא יופי

L e s t a t

New member
הרי משוררים משרתים את האלים ../images/Emo13.gif

השירים הם לא מנחות, הם הנצחות על הנייר של רגשות והבעות, דעות וחוויות, סגידה ומשיכה וכל זאת ועוד - על הנייר המוקדש לעיניהם של האלים. חבל שפספסתי את הערב הזה, אך חיפה מאוד רחוקה ממני. למרות שאני יכול לנחש את רמת השירים, אז אני אגיד כל הכבוד למשוררי הפורום על סמך היצירות שלהם שאני כבר מכיר

:)

באמת היה ערב נהדר, ומאד שמחתי לפגשך:) הצטערתי קצת שהיתי ראשונה, כי אחרי שהקראתי פתאם הגיעו כמה אנשים שרציתי שישמעוני, אבל אינדבר. גם נמאס לי שכל התגובות לשירים הן לצורה, כאילו תכן זה אאוט, או שמשום מה לא נעים לדבר על זה (כי זה ספציפי מדי?) בנסיעה לגבעת אלה אחרי הערב יונתן העלה טענה שכל המשוררים הטובים הם פאגנים (אני לא זוכרת אם זה גם עבד ההיפך- שכל המשוררים הפאגנים הם טובים) ובינתים לא מצאנו אף יוצא דפן. (ואני מוסיפה- גם הקוראים הפגאנים טובים יותר:) פוליתאיזם כנראה מאפשר פולי-הכל, כלומר ראיה מקיפה ומקבלת יותר. (או שפוליתאיזם מתעורר אצל אנשים עם ראיה כזו? או שבכלל יש משהו עליון שגורם לשני הדברים האלה? די.) כן, זהו. לילה טוב. (למה אני עוד ערה בשעות כאלה???) עינת הפיג'מה.

graciella

New member
מרגש

ברכותי משוררים, חבל, חבל שלא היה לי הכבוד להשתתף בערב השירה, רחוק טיפה. לכן אני מציעה (ג'סטין ודאי תופס את ראשו) מחווה לפגאגני הצפון שנקיים פיקניק בחיפה ביולי, זה כרוך בעזרתכם חיפיים שתציאו מקום.

יש מקום

רק צריך רק להביא אליו פגנים. למקום מעלות רבות: גשה נוחה ברכב ובתחבורה צבורית, ועם זאת מבֻדד. מכיל שטח פתוח לטקסים ו/או מדורה, אך גם עצים מצלים היטב. משקיף על נוף יפהפה וגם יפה בעצמו. ועוד יונת הפסוידוקוהרנטיות

gwizard

New member
ואיפה זה בדיוק ?

בכרמל או יערות הכרמל ? אני גר בפרדס-חנה ככה שאני נהנה גם מהמרכז וגם מהצפון
בבקשה תן קואורדינטות של המקום הזה אלון.

גם וגם

אשמֹר על סודיות המקום עד שידֻבר בפקניק הפגני השלשי (!!!), אז אתן נ.צ. בעשר ספרות וגם הנחיות הגעה מפֹרטות.

Tatu4Taty

New member
פיקניק נשמע מעולה

במיוחד בשל העובדה שאני גר בחיפה ^_^.... אם זה אפשרי, תודיעו לי במסרים בבקשה מתי ואיפה, תודה :)

Justin Angel

New member
אם נעשה פיקניק בצפון

הוא יהיה במקום מרכזי בעל גישה מרוב הארץ בקווי אגד.

suki da yo

New member
כן, זה כי זה יותר קרוב אליך...

הסיבה היחידה שאני אל אומרת לא, היא שבכל מקרה בסוף שבוע אני נוסעת צפונה בד"כ , אז לפחות תהיה לי עצירה בדרך למטרות חיוביות:)

Dia Leoghann

New member
../images/Emo13.gif ברכות ../images/Emo13.gif

ברצוני להצטרף לברכותיו של רום ושאר חברי הפורום למשוררים שלנו. כיוון שאני לא זכיתי לכשרון האדיר הזה, הרשו לי לצטט משורר נהדר, ג'יימס מקפירסון (1736-1796( Sit thou on the heath, O Bard And let us hear thy voice. It is pleasant as the gale of the spring, That sighs on the hunter`s ear, When he wakens from dreams of joy, And has heard the music Of the spirits of the hill. שוב תודה למשוררינו, ואתם מוזמנים להציף את הפורום בשיריכם!!!

למעלה