לכל מי שמשעמם לו בפורום!

לכל מי שמשעמם לו בפורום!

לכל מי שמשעמם לו בפורום ואין לו מה לעשות זה בשבילו. כאן אני אשרשר תמונות אנימציות כתבות ואפילו פיסות מידע על האולסוניות. אתם מוזמנים לשרשר גם כן ולכתוב פה דברים מיוחדים על האולסוניות. בבקשה אני רוצה שההודעה הזו תהיה גדולה ומלאה בדברים תמונות אנימציות פיסות מידע כתבות מאמרים וכל דבר של התאומות אולסן אז תשרשרו פליז פליז פליז פליז. אז.. הנה אני מתחילה ואני כותבת על צער גידול בנות. אני שמה תמונה + פיסת מידע. התאומות התחילו את המשחק בגיל 8 חודשים בסידרה צער גידול בנות. בחו"ל נקראת הסידרה FULL HOUSE אבל בארץ היא נקראת צער גידול בנות. הסידרה הביאה עימה מאות אלפי צופים שנהנו משלושת בנות טארנר המקסימות יחד עם הסדר של דני החיקויים של ג´ואי וחיקויי האלוויס של דוד ג´סי. הסידרה מדהימה ומאוד מומלצת. תמשיכו ותגיבו...

rahelm

New member
אני ...

גם ישרשר תמונות ומידע כמו........ אה.......... ב1992 HALLOWEEN מרי קייט התחפשה ל-CATWOMAN סתם משהו שתדעו!!!!!!!!!!!!!! אם לא ידעתם!!!!!!

rahelm

New member
ועוד משהו אם לא ידעתם אז....

בשנת 1998 מת אחד מכלבי משפחת אולסן !!! אם לא ידעתם אז תדעו.. ואם ידעתם אז.......... נו מה אני יעשה!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכירה תתמונה:)

אבל בכל זאת היא נדירה

omarykate

New member
בקשר לתמונה, שענבר שמה

עם המטוסים, אז יש לי גלויה כזאת, קיבלתי אותה בספר של ההרפתקאות של התאומות

rahelm

New member
ועוד משהו.......

אה.... מה רציתי להגיד................................. אה נזכרתי.......... בסרט פספורט לפריז למרי קייט היה קשה לעשות סצנת נשיקה בסוף היא מתנשקת עם משהו והיה קשה לה לעשות את זה!!!!!!!!!!!!

rahelm

New member
ועוד מ ש ה ו.........

בשנת 1994 את היומהולדת שלהן הן חגגו על הסט של המערב הפרוע!! למי שלא ידע שידע!!!!!!!!!!!! אולי עוד משהו ירשום דברים עליהן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rahelm

New member
ע כ ש י ו...........

אני ישים רק תמונות בלי מידע כי רק אני שמה מידע ואף אחד לא עוזר לי אז אני ישים כמה ת מו נ ות !!!!!!!1 איזה תמונה ח מ ו ד ה !!!!!!!!!!

rahelm

New member
עוד ת מ ו נ ה !!!!!

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה.....

rahelm

New member
עודדד ת מ ו נ ה ......

לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה........ לה לה לה לה לה לה לה לה .........

מריה12

New member
אני לא יודעת ממש דברים עליהם.. אבל

הוספתי תמונה שלדעתי היא ממש חמודה.. אני לא זוכרת איפה מצאתי אותה, אז אל תשאלו אותי..

למעלה