לכל מי שמתכוון להגיע לראשון

דביר-מן

New member
לכל מי שמתכוון להגיע לראשון ../images/Emo4.gif

יש התרעות על כך שמחבל עם מטען מסתובב באיזור חולון-בת ים-ראשון. כנראה שהוא מכוון את עצמו לאיזור עם הרבה אנשים. בעזרת השם יתפסו אותו והכל יהיה בסדר, אבל בכל זאת אני חושב שעדיף לא להסתכן. בלאו הכי הולכים להיות שם בערך 400 איש, שיזכו לראות אותם אולי ל-10 דקות ולא יותר מזה. אם בכל זאת אתם הולכים- תיהנו
ותהיו עירניים! דביר

Rotem Lisa

New member
איזה חמוד

שאתה דואג לנו
ו.. אממ, אני במילא לא יכולה להגיע, זה ר-ח-ו-ק, ו.. גם יש התרעות על הצפון, למרות שהצפון זה גדול! אבל זה בכל-זאת מפחיד.. כאילו, בכל-מקום זה מפחיד, בכל איזור. ויש פיגוע באריאל..

פיגוע באריאל

כן יש עכשיו פיגוע באריאל יש לך בבבבבבבבעעעעעעעייייייייהההההההההה???????????????????? נו מה לא ידעת שיש עכשיו פיגוע בארררייאללל??????????. ממני.............

דביר-מן

New member
אתם קולטים??? אני בהלם!

אם הבית ספר באריאל היה זוכה בדודו טופז?? קמילה ופליפה היו עדים לפיגוע אם זה היה קורה!

Rotem Lisa

New member
אולי תרגעי.. ?!

בא לי לרצוח אותךךךךךך!!!! אבל אני לא אעשה את זה, ואני לא מתכוונת לריב אתך, אבל תפסיקי כל הזמן להציק!! מה הוא (או שזו טל) כבר אמר ?! הוא רק שאל!!

G@T

New member
הייתי בראשון!!!!

כמה אני עצבנית עכשיו.....תקראו טוב!: בהתחלה באנו למקום הראשונה וזה התבטל! הלכנו לחצי השני של ראשון ושם זה היה. חכינו שעה וחצי שעתיים ואז הם באים! היסטריה! הם עולים לבמה מיד ואז אוספים פרחים קצת ואז: אנשים מתחילים לריב על השורה הראשונה וזורקים אבנים שעפו גם לכיוון קמילה ופליפה אז אחרי 2 דקות הורידו אותם מהבמה .....והם הלכו ולא חזרו..אוף איזה מסכנים גם אני לא הייתי רוצה שיזרקו עלי אבנים...אחר כך כולם רדפו אחרי המכונית שלהם והיה בלגן ומשטרה בכל מקום....בקיצר: ראיתי אותם ל2 דקות אבל זה היה שווה בערך כי צילמתי כמה תמונות וזה עדיף מכלום לא? טוב זה דיווח מהמקום...בעע ביי

*Jennifer*

New member
ככה זה ישראלים

אני לא יודעת אם גם אתם עושים דברים כאלה אבל אני מרגישה שמישהו צריך לצעוק את זה: ת - פ - ס - י - ק - ו!!!!!!!!!!!!! אתם גורמים להם לא לבוא שובבבב! אתם רוצים שהם יבואו עוד פעם לישראל? שהם יאהבו את ישראל כמו נטליה אוריירו? כן? כן? אז תפסיקו לגרום להם לא לרצות להגיע לכאן יותר! תפסיקו לגרום להם לרצות ללכת כבר!
אני ממש מאוכזבת מכל הבני-אדם שיש בעולם הזה!
שמרית (שרוצה לתקוע
לכולכם על הראש).

charmingirl

New member
אני חושבת בדיוק כמוך!!!

זה מפחיד מה שקורה פה!! אחרי הכל הם עדיין בני אדם. קראתי שהיא עשתה זין. כנראה שהמצב באמת היה נוראי!!! מסכנים. רק רחמים עליהם.

G@T

New member
חחח......./images/Emo6.gif../images/Emo73.gif

חבל שלא הייתי ביבנה.....לפכות רצו שם הרבה קטעים...מישהו באמת היה וראה מה קרה או שזה רק שמועות? זה מעניין..........חח ביי

למעלה