לכל מי שמתכוון להצביע שינוי.

לכל מי שמתכוון להצביע שינוי.

בהצבעה לשינוי אתה הולך לגרום הרבה נזק לעם ישראל ולמדינת ישראל. שכן הצבעה לשינוי פירושה מלחמה בדת בכלל ולא משנה כמה טומי יטען שזה רק בחרדים זה שקר גס כי יש להם הצעות חוק שפוגעות ברצונך אתה. הרי רוב מצביעי שינוי מצביעים בעיקר בגלל דחיית השירות לחרדים, בעוד ששינוי תנצל את קולכם להרוס כל תשתית דתית במדינה ואז באיזה זכות נוכל לטעון לבעלות על הארץ הזאת בזכות טומי ? הרי רוב המצביעים של שינוי רוצים צביון דתי במדינה וביום כיפור ניתן לראות את זה בכל פינה בארץ. אל תתנו להם לרמות אתכם.

שמע והסכת

אני הולך להסביר לך את זה רק פעם אחת, סביר להניח שלא תקלוט את ההסבר כי רוב תאי המוח שלך נמחקו בתהליך החזרה בתשובה. אני הולך להצביע שינוי כי לא אני לא מאמין באלוהים ולכן אני לא רואה נזק שייגרם לעם ישראל. כל הטיעון המטומטם שלך על נזק שיגרם לעם ישראל נובע מהנחה שלך שיש אלוהים, הוא הופיע בהר סיני ויש תורה. ובכן, שקר, כזב ונסיון לרמיית הזולת. אין אלוהים. לא היה מעמד הר סיני-> התורה שלך היא שקר. -> אין נזק לעם ישראל אלא רק ברכה. ולא מעניין אותי חרדים נפגעים או לא נפגעים, הגיע הזמן להחזיר את המדינה הזאת לציונים.

זהו בדיוק הענין. שינוי מפלגה של

אתאיסתים וכופרים. מי שמאמין באלוקים שלא יצביע לשינוי - שלא יעבדו עליו.

פשיטות

New member
יש הרבה חילונים שמאמינים באלוקים

וחשוב להם הצביון היהודי של המדינה ויום כיפור יוכיח.

אם מי שחשוב לו צביון יהודי הוא חרדי

בלבוש חילוני וביום כיפור אנו רואים שכמעט כל היהודים בארץ לא נוסעים זה אומר שיש להם אמונה מינימלית ושחשוב להם צביון יהודי. ולשיטתך הם חרדים בלבוש חילוני.

עצביך בוגדים בך האם זה בגלל שחוטמך

נשבר מעוצמת מהלומת המציאות שקיבלת ממני ? חסד עושים עם המתנדנדים בין חזרה בתשובה לבין חילוניות שנותנים לך במה להתבטא, אתה פשוט מגלם את תומך ש"ס הטיפוסי, איש נמוך מצח עם אף פחוס ושפתיים עבות, אתה מוכיח שמוצא הקוף הוא מן האדם.

למה? שינוי נגד עבודה זרה ../images/Emo163.gif

למה לא להצביע שינוי הרי הם לוחמים מלחמת השם יוצאים כנגד עבודת אלילים ואדמורי"ם, כמו כן הם פועלים כנגד אמונות טפלות ודתות כזב שמעכבות את הגאולה.

לכל מי שמתכוון להצביע ש"ס

בהצבעה לש"ס אתה הולך לגרום הרבה נזק לעם ישראל ולמדינת ישראל שכן הצבעה לש"ס פירושה רצון להידמות למדינות פרימיטיביות ולהחזיר את עם ישראל אלפי שנה אחורה לתקופה הוא ירד מהעצים. ש"ס היא האמא של המפלגות הגזעניות, החשוכות האנטישמיות, ש"ס היא אם כל האסונות שיבואו על מדינת ישראל. ש"ס הם לא יהודים.

אולי אבותיך ירדו מהעצים ועל כן

סברותיך נראות כאילו יצאו ממוחו של קוף. אבותיי עמדו רגליהם לפני הר סיני ונתנבאו בעת קבלת התורה ממי שאמר והיה העולם בזמן שאבותיך (לשיטתך כמובן) פילו קרציות זה מגבו של זה.

אבותי ירדו משם אבל ילדיך יחזרו לשם

תגיד נבדקת לאחרונה על ההלוצינציות שלך ? אל תשכח, שני כדורים ירוקים ואחד אדום.

פשיטות

New member
מי שבא מקוף הוא קוף. ומי שבא

מאדם הוא אדם. רק במוח של יליד קופים תתכן הסברה שאדם בא מקוף. כיון שבמעלת אדם הוא אינו יכול להחזיק כי הוא רוצה לעשות מה שהוא רוצה בדיוק כמו קוף. קופיקו היינס רוצה בננה ?

לקחת את הכדור הירוק היום ?

אני חושב שאתה למשל לא באת מהקוף, אלא הכלאה בין ג´וק לבין משהו מסריח שדורכים עליו ברחוב. כל פעם שהזבובים רואים אותך הם עושים חגיגה.

G o v er n o r

New member
איננו יודעים אם היינו במצרים, יצאנו

משם, והאם קבלנו תורה. הדבר היחיד שיש לנו, בשלב זה, הוא מעשיות מיתולוגיות ב- scriptures...

למעלה