לכל מי שמתכוון לסגור דיל בצברא טורס

Hila BM

New member
לכל מי שמתכוון לסגור דיל בצברא טורס

אני חברה של אחד הפצועים בתאונת הטרקטורון שהיתה ביום שני. אני ועוד חברה הינו אמורות לסוע לפגוש אותם שם ביום חמישי-אתמול אך עקב התאונה ביקשנו לבטל את הדיל מכיוון שרציתי להיות איתו. מראש ציפינו לדמי ביטול שנצטרך לשלם אבל הם הודיעו לנו(ולמרות שאחת מהסוכנות שם קשורה לזה שנהרג בעקבות התאונה) שעלינו לשלם דמי ביטול מלאים דהיינו-כל מה ששילמנו הלך לפח ואין מה לעשות בקשר לזה. הם אמרו שזאת המדיניות יומיים לפני טיסה והיינו צריכים לבטל שלושה שבועות מראש מה שאבסורדי משום שרק יום קודם שילמנו על הכרטיסים. בסוף הם אמרו ש"ילכו לקראתנו" ושאם נימצא מישהו שיסע במקומנו הם יקחו רק 10 דולר עבור כרטוס כרטיסים חדשים אבל מכיוון שהם בהניחו שלא נמצא מישהו כזה הם מכרו לאנשים אחרים שהגיעו לסוכנות את המקום ששמור לנו במלון-ובלי להודיע שהם בכלל מבטלים, שלא לדבר על כך שהם הבטיחו לנו שאם יבוא מישהו שירצה את הדיל הזה הם יחליפו אותו איתנו. בסופו של דבר מצאנו אנשים שיסעו במקומנו ורק כאשר הם כבר הגיעו לנתב"ג(אנחנו מהצפון) אמרו להם שאין להם את המלון ואם הם רוצים יתנו להם מלון אחר(ששווה 50 דולר פחות) כי הם כבר ביטלו את המלון. אז רק שתדעו שהם ממש ניסו לדפוק אותנו ויצאו ממש זבל כי ניסו להרוויח פעמיםן על אותו הדבר ואני ממליצה לכם לא לסוע דרכם. לעומתם אופיר טורס שדרכם החברים שלנו שעברו את התאונה נסעו היו ממש בסדר והגיעו במיוחד בלילה כדי לעזור להורים שלהם לברר מה היה ולמצוא להם טיסה לקפריסין לילדים שלהם וניסו לעזור בכל דרך.

I t a M a R 1 1

New member
אממ...

דבר ראשון,אני רוצה להגיד לך הילה,שאני משתתף בצערכם,צער כזה ומה קרה אי אפשר לתאר...פשוט עצוב ומחריד,במיוחד שאני הייתי שם,ונקלעתי גם לסיטואציה של חיים במוות...ובסוף יצאתי בזול..אני באמת מאחל לחבר שלך,שיבריא יהיה חזק ויחלים... דבר שני,זה פשוט גועל נפש לראות איך החברות נסיעות מתנהגות כמו חזירים...אין מה לעשות פשוט גועל נפש אבל כפרה על הכסף...ונקווה שהחבר שלך יחלים במהירות.. לפי דעתי צריך לצאת במסע פרסום באינרנטנט ובטלוויזיה ולהסביר את מה שקורה שם כי טסים מסות של ישראלים,ואף אחד באמת, לא יודע איזה מסוכנים שם הדברים האלו.... שיהיה שבת שלום,עד כמה שאפשר..והרבה בריאות.. אם תצטרכי עזרה או תמיכה או משהו,אני פה במסרים... איתמר!

NoLa

New member
אני נוסעת שם

וואלה הם פשוט יצאנו כלבים.. ממש מגעיל ץץ לפי תדעתי גם אל תוותרו להם בבית משפט מכיוון שחברות כאלו צריכות ללמוד אם לא בדרך הקלה אז בקשה איך צריך להתנהג ואני באמת מצטערת שאני לא יכולה לבטל את הדיל....

לינור17

New member
הילה

הילה אני ממש מצטערת על מה שקרה ואני באמת מקווה שהכל יהיה בסדר עם דודי .. תישארי חזקה לינור

למעלה