לכל מי שמתעניין בבאגי ועפיפוני כוח

coefly

New member
לכל מי שמתעניין בבאגי ועפיפוני כוח

לכל מי שמתעניין בבאגי ועפיפוני כוח אז אני מעיף עפיפוני כוח כבר 12 שנה ונוסע על באגי ומאונטיינבורד כבר 7 שנים בערך. קיצורים מי שרוצה חומר (ראיתי שחגית רצתה ) מוזמן ליצור איתי קשר אפילו לבוא ולנסות..ויש מלא מקומות בארץ שאפשר לעשות בהם באגי...זה הספורט הכי כיפי שיש. ואל תדאגו נתן לכם אפילו שיעור או שתיים חינם...!!!! ובכיף ליאור 0544295000

coefly

New member
כל מיני

אני מעיף בכל מיני מקומות...בעיקר אבל בפולג ובבית ינאי...יוצא לי הרבה גם נסוע לדרום יש שם שטחים ענקיים...ורוח פצצות. אתה מוזמן להרים צלצול נקבע מתישהו ביחד. דרך אגב יש מצב שאני מכיר אותך אולי..??? יש לך איזה עפיפון אדום שקנית אצל יצחק מבית העפיפון...אם כן אז אני ליאור המדריך של עומרי מהקייט שעזר לך איזה יום אחד לכוון אותו ואם לא אז חפיף...חחח

k hut

New member
נשמע אחלה!

בדיוק סיימתי לשפץ באגי שקיבלתי מחבר, ואני מת לקנות עפיפון-כח. איפה אפשר לראות אותך בזמן הקרוב? פולג-בית ינאי קרוב לי מאוד... יש מצב להתחיל עם הקייט הרגיל שלי? (12.5) צריך נסיון טוב בקייט לפני שמתחילים? תודה.

natyh

New member
בטח שיש

יש מצב לגמור .... עם הספורט על ההתחלה ... יש לי השערה שניתוח הקילה שעברתי בשנת 2001 החלה עם קריעת שרירים מעפיפון סי קוואד של פיטר לין 4 מ"ר בערך .... אז אתה תתחיל עם 12.5 אחלה למתי לקבוע לך תור לניתוח .... חחח וברצינות שליטה על באגי היא מאד מאד עדינה נדרש עפיפון קטן לא מפלצת שתעיף אותך לסוף העולם .

coefly

New member
שמע גיבור...

שמע גיבור אתה מוזמן מתי שאתה רוצה להרים לי צלצול אני ייתן לך כמה טיפים טובים לבאגי...וחוץ מזה אני בכיף גם יפגש איתך בפולג אם בא לך כי בבית ינאי יש מלא אנשים (גולשי קייט) שלא משהו אוהבים שאני מגזגז להם שם בין הרגליים כי כולם שם לא יודעים לגלוש אז הם כל היום על החוף.....חחחחחחחחחחח
לגבי התשובה שנתן לך נתי...אני לא רוצה להישמע משתחצן או משהו אבל אני חושב שהוא די טועה...זה תלוי מה אתה עושה ואיך אתה עושה את זה עם העפיפון...12.5 של הקייט זה מעולה...הוא גם די מהיר יחסית לקייטים וזה ממש מצויין רק צריך לראות שאין רוח חזקה באותו יום וכמובן לא לשכוח לשים טרפז או איזה ריתמה בשביל שלא ילכו לך הידיים. וכמובן כמובן כמובן קסדה...אין מצב שאתה נוסע בלי קסדה (מניסיון). קיצורים תרים צלצול אם בא לך אני בכיף יעזור 0544295000 ליאור

shmuliks20

New member
שאלה בנושא

האם ניתן להשתמש בעפיפון שמשמש לגלישה בבאגי ?

coefly

New member
ועוד איך אפשר.. ../images/Emo13.gif

בטח שאפשר...בתור מישהו שעוסק בתחום המון זמן אני אישת אוהב מאוד לתפוס מהירויות מטורפות עם קייטים של גלישה...הם פשוט תופסים המון רוח (אומנם לא כמו הפוילים) אבל המון רוח ואתה פשוט שם אותם על הילוך ונוסע...בלי לעבוד הרבה עם הידיים...לא שצריך לעבוד כל כך הרבה עם הפוילים בשביל מהירות כי רוב העבודה היא בשביל תרגילים ולא בשביל מהירות בשביל מהירות אתה שם אותו על נתיב אחד ורץ איתו. מקווה שעזרתי ליאור

shmuliks20

New member
עוד 3 שאלות

1. יש לי עפיפון גלישה בגודל 14. באיזה טווח רוחות ניתן להשתמש בו בנסיעה על באגי ? אני מעריך שאפשר ברוחות יותר חלשות, אבל אני משאיר את התשובות למומחים. 2.בתור בן אדם שיש לו רקע טכני והרבה רצון, האם אתה חושב שניתן לבנות באגי בכוחות עצמי? 3.אמרת שיש מרחבי נסיעה באיזור פלמחים, האם כוונתך היא לנסיעה באיזור הדיונות? והיכן באזור המרכז יש עוד שטחים מתאימים ?

coefly

New member
אז ככה...

אתה יכול להתשמש ב קייט 14 רק תיזהר מאוד עם הטווח רוחות כי הוא מאוד קטן לבאגי...עם קייט 14 הטווח שלך הוא בין 10 ל 12 קשר...אל תנסה בתור מתחיל לנסוע עם קייט כזה ברוח חזקה יותר כי אז זה יהיה קצת מסוכן ואני לא מדבר על הנסיעה אלא על העצירה...
לגבי האיזור ליד פלמחים...בבקשה בבקשה אל תיסע על הדיונות שם זה הורס כל כך הרבה טבע יפה שזה לא יאומן...לי יש גלגלי בלון בבאגי ותאמין לי שכמה שזה מפתה זה לא שווה להרוס ככה את הטבע. יש שטחים פתוחים בכל הדרום...פשוט תיסע לאיפה שאתה מכיר שטח פתוח וחלק ואני סומך עליך שתמצא...אין איזה משהו ספציפי כל שטח פתוח וחלק הוא מצויין לצורך העניין. באגי אתה יכול לנסות לבנות אבל חשוב שיהיה מחומרים שלא יאכלו מהמי מלח...זה עושה פשוט שמות אם לא משתמשים בחומר הנכון..מה גם שתיקח בחשבון שמדי פעם יש ריסוקים עצבניים ככה שיהיה חזק. אני אישית בונה באגים והולך לי ממש טוב.

למעלה