לכל מי שמתעניין בבובות נוסח בובות "האח הגדול"

לכל מי שמתעניין בבובות נוסח בובות "האח הגדול"

אם מישהו מכם/מכן רוצה להתראיין על זה לכתבה גדולה בערוץ 2 - נא שלחו לי מסר בפרטי. ומכיוון אחר - לבוני הבובות (דבי, עמרי ומי שעוד מציץ) - אם קיבלתם פניות מאנשים שגם רוצים בובות וגם יהיו מעוניינים להתראיין, נא העבירו אלי הפרטים. רק קחו בחשבון שאין להעביר אלי פרטים של אנשים שלא הביעו את הסכמתם הברורה לזה. אחרת זו חדירה לצנעת הפרט. תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם בובה של יום.

ooommmr

New member
יש לי כתובות מייל אמ זה מעניין אותך.

את המספרים לא שמרתי. עומרי

הי עמרי. אני אשמח אבל...

אני לא יכול לפנות אליהם, מכיוון שהם פנו אליך וזה לא נאות שתעביר אלי את הפרטים שלהם בלי אישורם. תוכל לפנות אליהם לשאול אם יסכימו להתראיין? תודה.

סליחה, אני רק שאלה

את החלק לבוני הבובות הבנתי
את החלק הראשון לא ממש
אפשר הסבר מפורט יותר מה מבקשים או על מה אמורים להתראיין

דודי! אתה רודף פרסום אתה!

רוצים לעשות כתבה על הבאאז שנוצר סביב בובות "האח הגדול" ואיך זה הקפיץ את עולם הבובות למודעות של אנשים שלא מצמצו בכיוון לפני כן.

אילן! התבלבלת עם עצמך!

מאחר ואני חושב שפירסום זה לא דבר רע בכלל ואף להפך, אני מצטער שלא השכלתי ללמוד את זה ממך
הלוואי והייתי רודף פירסום!!!!!!!!! תאמין לי שהייתי במקום אחר לגמרי עכשיו!!! אבל לעולם לא מאוחר...רוצה לתת לי כמה טיפים בנושא

יעל0403

New member
אלייי פנו

חברה פנתה אליייי ורצתה שאני יבנה לה בובה של בעלה ליום ההולדת אני עדייין לא מוכנה לקחת על עצמי פרוייקט כל כך גדולה אז הפנתי אותה לכמה בובנאים אני יודעת שמשהו מבין השלושה שהיא פנתה בונה לה את הבובה אז אם תשלח לי פרטים אני יוכל לעניין אותה המשך יום נפלא

yae1720

New member
בובות האח הגדול

הי תוכלי להפנות גם אותי לאותם בנאים :) תוכלי לומר לי סדר גודל של מחירים? תודה

למעלה