לכל מי שמתקשה בעבודה של ברוכסון

• פותח הנושא doer
  • פורסם בתאריך

doer

New member
לכל מי שמתקשה בעבודה של ברוכסון

אני ממליץ בחום לפנות לרותי הספרנית היא שמחה מאוד לעזור ומסוגלת לשבת ולפתור את כל העבודה. אגב ראיתי שאנשים שאלו לגבי הבריטניקה קום. בספריה ישנו מחשב אחד שבשולחן העבודה שלו יש קישור לבריטניקה שלא מחייב סיסמא. אגב יש לי בעיה עם החיפוש של האינטרנט ושל כריסטיאן דיור בLC למרות שאני יודע שהיא רוצה את הדרך ולאו דווקא את התשובה הנכונה בכל מקרה אם מישהו יכול לעזור. אם מישהו צריך עזרה כלשהי מוזמן לפנות אלי חגי

g i g o

New member
רותי 10 ../images/Emo45.gif ובאשר לדיור

רותי הספרנית היא 10 ! ומסייעת בכל תחום. בעבודה הסמינריונית לא הייתי צריך לאסוף יותר חומר אחרי שישבתי איתה (כולל הדפסות של מאמרים). ממש 10. באשר לדיור - אני לא מבין את הבעיה. נכנסים לקטלוג ומכניסים מילת מפתח דיור + נושא - אופנה או בלי אופנה ומקבלים את התשובה. היא לא מבקשת איך ערכת כל שאילתא ושאילתא אלא איך הגעת למקור המידע. זהו.

12368

New member
תשובה ועוד שאלה..

ב-LC Command = fashion AND dior יש בערך 20 תוצאות. אחד מהם הוא: Christian Dior : the magic of fashion / presented by the Powerhouse Museum in association with Christian Dior, Paris and the Union franaise des arts du costume, Paris (תתקנו אותי אם התשובה לא נכונה) מה היא רוצה שנחפש בבריטניקה קום?? איפה אפשר להשיג המצגות על מודלים להתנהגות איסוף מידע\ קריטריונים להערכת מקורות יעץ דיגיטליים וספרים? במחשב בספריה יש המצגות של כלי יעץ שהוצגו בקורס אבל לא זה....אם משהו יכול לעלות אותם פה יהיה סבבה.. תודה.

chayahd99

New member
לגבי השאלה השניה

לגבי "התנהגות איסוף מידע" ו - "קריטריונים להערכת מקורות יעץ..." כמדומני שאין מצגות מסודרות לדברים הללו. כל החומר מופיע בסיכומים של הקורס, היא אמרה את זה בכיתה. אם תמצא מישהו שהדפיס את זה ומוכן להעלות את זה לפורום - מה טוב
אישית - אני לקחתי הכל מהסיכומים של הקורס.

doer

New member
בריטניקה קום

את צריכה לחפש את לנין. ולמצוא שם את אתרי הווב. ע"מ שתוכלי להכנס יותר מהעמוד הראשון, את צריכה להיכנס מהמחשב השמאלי בספרייה בשורה הראשונה יש שם על שלוחן העבודה קישור לבריטניקה קום. בנוסף בעמוד הראשון של הבריטניקה יש קישור למילון וובסטר.

למעלה