לכל מי שנגד ניראל, ומעדיף את נטלי

לכל מי שנגד ניראל, ומעדיף את נטלי

לכל מי שנגד ה'ערביה' שזכתה, ברצינות עכשיו- לנטלי יש את הכי יופי ערבי-לא-ישראלי שיכול להיות- לא שזה רע, היא יפה מאוד, אבל אם לא היו אומרים לי את השמות, הייתי אומרת שדווקא היא נראית ערביה, יופי ערבי. הממ...אולי הניסוח לא טוב, הרעיון הוא- שתיהן יפות, אבל תכלס, למי שרוצה ללכלך על ניראל והמראה הערבי שלה, שישים לב את מי הוא משווה.. אגב, אנחנו מזרח תיכוניים, לכולנו יש אותו סוג מראה...
רק דעתי..

תיארתי לעצמי תגובה כזו, אבל לא רצית

רציתי להתחיל להתייחס לאשכנזים ומזרחים.. הבנת ת'רעיון, לא?

../images/Emo4.gif הרעיון הוא שלכל המזרחים יש

(באופן כללי) אותו לוק, אז שלא יתחילו להגיד שלניראל יש יופי ערבי, שהוא בעצם מכוער. ולקחתי את נטלי כדוגמא בגלל שנתקלתי בהמון ערביות עם אותו לוק- עיניים ככה בהירות ושיער כהה ופרצוף באופן כללי שנראה ערבי.. מה לעשות שאנחנו לא שוודים? מה לעשות שלא כולנו אשכנזים? יש לנו יופי מזרחי..

מזה לא../images/Emo3.gif

היא לא נראית ערביה! חוצמזה, שאני לא חושבת שבגלל שהיא ערבייה היא לא יפה. פעם היה בערוץ 2 או 1 מלכות היופי של הערבים(סליחה על המילה לא מצאתי תמילה הנכונה לנסח את זה) וסתם נעצרתי על אחד הערוצים האלה והיה בדיוק הסוף. וזכתה מישהי מהממת, אז זה לא שאין ערביות יפות. ולגבי הדבר השני, לא כולנו! אני אשכנזיה! הייתי רוצה להיות ספרדיה רק בשביל הצבע.. אוףף חח טוב לא נדון בזה! אבל כולנו ישראלים מזה משנהה
שבת שלוםםם

יופי מזרחי זה יפה אבל

אבל תשימו לב לערבים אין יופי כמו של המזרחים היהודים שבאו מארצות ערב למשל המרוקאיות וגם התימניות מהמממותתת! אבל ערבים (גם ישראלים) הם שונים בהרבה רואים עליהם שהם ערבים! אז אין פה בכלל השוואה למשל ניראל ממש רואים עליה שהיא ערביה! יש לה גוף יפה וצבע יפה אבל הפרצוף שלה אחר! במיוחד האף! וזה כבר לא גזענות זה בשביל שתשימו לב

ט ל ו ש1

New member
את צודקת, רואים מישהו שהוא

ערבי...זה כמו שתמיד אני מזהה בריטים
חחחחחחחח יש להם פרצוף כזה ברור שהם בריטים...... אבל יש פה ערבים ממש יפיםםם

אז כיף לי, כי אני חצי תימניה וחצי

אלג'יראית.. וחוץ מזה, עבדתי בחנות והיו נכנסות נשים, שעד שאתם שומעים שהן מדברות ערבית, בחיים לא הייתם חושבים על לנחש שהן ערביות, ולעומתן יש ישראליות שיש להם מראה מאוד ערבי

למעלה