לכל מי שעדיין לא קרא

עמיקםרז

New member
לכל מי שעדיין לא קרא

מצ"ב קובץ עם דברים של דורון אלמוג במעמד קריאת הכפר השיקומי עלה נגב על שם בנו, ערן אלמוג ז"ל. הדברים זכו לתפוצה ולפרסום, ובכל זאת אני רואה לנכון לפרסם אותם שוב לטובת מי שלא הזדמן לו לקרוא. נראה לי שאנשים כמונו אינם יכולים לא להזדהות עם הדברים. עמיקם

חני ח

New member
האם אפשר שלא "להזדהות"- עמיקם ../images/Emo51.gif

מכיר את המצב שלא שאתה עובר תקופה מתישה ו והדמעות עצורות - בטוח מכיר. עכשיו כבר לא - לפעמים זה עוזר.

אין לי מילים, חנוקה מדמעות ,

איזה כאב גדול, לא להאמין שאנו חיים את זה , תודה לאל על הכוחות שנותן לנו, ישתבח שמו לעד,אמן , תודה רבה עמיקם

עמיקם יקר כהרגלך אתה מביא לנו חומר משובח

ומרגש עד דמעות. דורון אלמוג הוא אישיות מיוחדת ונדירה בעיניי. אדם בעל נשמה גבוהה ,עם יכולת נתינה בלתי מוגבלת לזולת כמו גם יכולות הבנה ואמפתיה אבסולוטיות לאדם בעל הצרכים המיוחדים. כל אלו ועוד עושים אותו אדם שנוגע בלבות כולנו.אדם יקר עד מאוד.אדם שאסון פקד אותו ואת משפחתו והוא שם לו למטרה להמשיך את חייו של בנו בצורת שיפור איכות חיי ילדים נוספים במצב דומה לשל בנו ז"ל עוד כשהיה חי. הלוואי ועוד רבים היו הולכים בדרכו של איש קדוש ונעלה זה. לו רק היו הפוליטיקאים בממשלתנו לוקחים דוגמה ממנו איכות חיי יקירנו היתה משתבחת פלאים. אין לנו אלא להודות לאדם יקר זה על כל מה שהוא עושה בעבור ילדינו היקרים.

למעלה