לכל מי שעדיין קונה קופסאות...

LadyG

New member
אתר חמוד

מעניין אם מודלה מכיר את האתר

modulo1000

New member
אני מחזיק במניות החברה...

אחלה חנות אמינה
חלק מהדברים נשלחים עד הבית עם שליח והשאר בדואר רגיל / רשום
עד היום גם פריטים שהיו חייבי מעמ ודמי טיפול של שודדי UPS
הם שלחו באופן שזה כולל הכל
כך שהמחיר שמופיע זה המחיר הסופי
לעיתים יש להם אחלה דילים על וינילים לדוגמא כל זה ב 250 ₪
בארץ אחד היה עולה לכם כך

LadyG

New member
למה אני לא מופתעת?

לדעתי אתה הנציג הבלתי רשמי של מפעלות אמזון בישראל. איזה ישראל? המזרח התיכון. ומסתבר שגם חנויות און ליין אחרות מיוצגות אצלך בכבוד

modulo1000

New member
על מנת לא להפוך לבעל עניין אז בבעלותי רק

9.99 אחוז מכל חברה שבנט
והודות לחבורה מפגרת או מושחתת של שופטים אנשי אקדמיה וגאונים של ה OECD המעדיפים צורנות התאגדות חברות על פני מהות
ומתעלמים מכך שהחברות הענקיות לא משלמות מיסים כמעט בכלל
יוצא שאנחנו משלמים פרוטות לרשות העליונה לעושק אביונים ודואגים לכך שרק אביונים או אביונים שבדרך קרי ריקי מחדרה ישלמו מיסים
Amazon, which had sales in the UK of £3.35bn in 2011, only reported a "tax expense" of £1.8m.
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-20560359
וכך לידי יקרה נותר בידי סכום גדול אותו אני יכול לממש לקופסאות שבונים אותן מעצמות של הומלסים

KFir R

New member
נורית זו חנות מצויינת שגם את יכולה למצוא שם

דברים שבוודאי יעניינו אותך כמו הדלוקס אדישן של
Wings Over America...והייתרון הענק שלהם כמו שציין
מודהלה שהם לוקחים על עצמם את כל תשלום המיסים ומה
שאת משלמת זה המחיר הסופי...ככה למשל יצא לי שאת ה-Box
of Vision של החיפושיות שהייתה עולה לי כמעט 1,000 ש"ח להזמין בדרך הרגילה השגתי דרך האתר הזה בפחות מ-200 ש"ח (וזו בוקסה במשקל של פצצת אטום למרות שאין בה בכלל דיסקים).

LadyG

New member
שמתי אותה כבר במועדפים

אני בהחלט הולכת לבדוק את האופציה להזמין משם הוצאות מעניינות.

אגב....אתה יודע שהייתי במדיסון סקוור גרדן ב- 1976 בהופעה שהיתה חלק מהטור של Wings over America? אמנם לאלבום לא נכנסו הקלטות מההופעה הזו אך מדובר באותו טור.

KFir R

New member
כן, אמרת כבר שראית הופעה שלהם ב-MSG

מי יודע, אולי תראי עצמך מצולמת בקהל בתוך הספר הממותה שבדר"כ נוהגים לתקוע בתוך הבוקסות האלה...ולמרות זאת שנה אחר כך ב-77 הופיעה שם ב-MSG להקה שמשאירה אבק ל-Wings...לד זפלין...אבל אצלהם באותה שנה ההופעות הטובות היו דווקא ב-LA Forum...

למעלה