לכל מי שעושה אתר של התאומות ורוצה

לכל מי שעושה אתר של התאומות ורוצה

תמונות נדירות או שהם קטנות או נדירות מאד אז שיגיד לי ואני יביא לכם הינה דוגמה לתמונה מאד מאד מאד נדירה ניראה לי שאף אחד מימכם לא ראה אותה

מרי kate

New member
אני רוצה

אני מתחילה לעשות אתר על התאומות... ד"א, התמונה עם הסוס אז כבר ראינו...

מוזר...

אני דווקא לא מכירה את התמונה עם הסוס
את השניה אבל אני מכירה...

אני יודעת שראיתם את התאומות על הסוס

כי אני הבאתי לכם שתי תמונות שהם רוכבות מימיזמן על הסוס אבל באחד הבאתי לכם שמרי קייט עושה קאנטר בחוץ על סוס שחור ואחת שאשלי בתוך הדבר הזה שככתי איך קוראים לזה בתוך המקום שרוכבים על הסוסים והיא היתה עם סוס חום והיא עשתה טרוט ואחרי זה היא קפצה מעל קרש אבל זה לא הייתה התמונה הזאת וגם פה זאת מרי קייט עם אני ימצא את התמונות אז אני ישים אותה פה ומי שלא יודע מה זה קאנטר אז זה כמו דהירה של הסוס שקודם יושבים טרוט ונוטנים לסוסס בעיטות ולמי שלא יודיע מה זה טרוט אז זה סוג של רכיבה על הסוס אני לא יודעת איך להסביר את זה

M ar y K at e

New member
איך את בטוחה שזה קאנטר../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

אני מצעיה לך לשאול בפורום סוסים (פורום מס´ 382 נראה לי, במוטוריקה וספורט תמצאי את הפורום), והתמונה כנראה צולמה בתחרות דרסז´ או קפיצות(לאלו שלא מבינים, אני מציעה גם לשאול בפורום סוסים) וזה דווקא לא חיב להיות קאנטר זה יכול להיות טרוט, כי כשמגיעים לקפיצה וגם קאנטר, כי כשמגיעים לקפיצה, צריכים במלוא המהירות(ובעיקרון, קאנטר זה הכי מהיר, ויש את גאלופ, שזה לרוכבי ווסטרן) לדרבן, ואז לקפוץ. מקווה שהגבתי. מרי kate, דרך איפה את בונה

cami29

New member
תמונות

היי אני רוצה תמונות אז ביי ביי ממרי קייט.

T N T girl

New member
חבריה ... אני רוכבת מעט זמן

אבל יודעת קצת מסוגי הריצה ... אי אפשר לדעת מזה כי זה לא וידאו או אנימציה או משהו זה רק תמונה ... תמונה של מצלמה רגילה
אז אל תתחילו להתווכח כי אף אחד לא יכול לדעת
מה לעשות

M ar y K at e

New member
תשאלי בפורום סוסיס ../images/Emo15.gif

בטוח יענו לך, יש שם רוכבי אינגליש, קפיצות שבטוח יודעים את התשובה

למעלה