לכל מי שצריך הכוונה בנושא ספורט

• פותח הנושא R-E-L
  • פורסם בתאריך

R-E-L

New member
לכל מי שצריך הכוונה בנושא ספורט

שלום, שמי אריאל ואני התאמנתי בתוכנית באדי בילדר (בניית גוף) שזאת תוכנית אימונים נורא איטנסיבית. מי שצריך\צריכה תמיכה. לשאול שאלות או ייעוץ - ניתן לשאול אותי, כאן בפורם.

תודה אריאל, אז.....

קודם כל, יש לנו כבר חבר וידיד מאוד יקר בשם אלי. שהוא ה-מומחה המקצועי שיש. ודבר אחר, האם מדובר בפרסומת ומשיכת לקוחות מוסוות? דליה.

R-E-L

New member
תשובה למנהלת הפורם

שלום למנהלת הפורם. קודם אני אענה לשאלתך (כיוון שהיא הכי לא במקום): בשום פנים ואופן לא מדובר בפרסומת מסווית, אני לא בעל עסק כל-שהו בכלל, ולא עסק שעוסק בהרזיה או כושר. אז בטח ובטח שזאת לא פרסומת מוסוות!. אז, את שואלת מה אני עושה בפורם? אני הרזתי 45 ק"ג ב 3.5 חודשים, אני גם הייתי כמו חברי הפורם, היה ברצוני לתרום לחברי הפורם, לתת עצות, לתמוך. אך לפי משפטך הראשון:"קודם כל, יש לנו כבר חבר וידיד מאוד יקר בשם אלי. שהוא ה-מומחה המקצועי שיש" אני מודה לך על הכנסת האורחים החמה שלך, במיוחד למי שרוצה לתרום. תודה רבה אריאל.

אביטל +

New member
אריאל אל תלך../images/Emo4.gif

האמת היא שההודעה שלך נראתה ממבט ראשון קצת מוזרה תחשוב שמישהו בא אליך ואומר "שלום, אני רואה אותך מסתובב פה הרבה זמן ותן לי להציע את עזרתי" .... זו אגב אחת משיטות המכירה באינטרנט, וכבר היו בפורום הזה נסיונות כאלו אני לא אומרת שאתה הוא כזה, זו פשוט השיטה האהובה על הסוכנים הכבייכול חכמים
אם אתה מכניס הודעה כזאת בפורום אז זה סימן שאתה קורא אותו בלי להשתתף באופן פעיל, והחלטת להשתתף וזו יוזמה ברוכה. אז ברוך הבא אני אשמח לראותך משתתף בפורום באופן פעיל שתחלוק מנסיונך, תתמוך ותספר על עצמך

הי אריאל../images/Emo20.gif

אני יותר מאשר מקדמת כל נשמה דואבת מאושרת תועה, כולם בברכה לבית שלנו. (בהדגשה על: בית). ובוודאי כל אדם שתורם למען האחרים - יותר מאשר מבורך זו עשיית מצווה אפילו. (לא. אינני שומרת מסורת
). אבל, לצערי, איננו חיים בעולם סטרילי. ואני יודעת, שאתה יודע ומבין מאיזה מקום הדברים האלה באים. אז, בבקשה, קבל את הדברים כאומרם. רחוקה ממני כל כוונה לא טהורה מאיזה שהוא סוג וכיוון אחרים. אנא, אל תבין אחרת. כל עשייה חיובית וטובה לזולת - וכמו שאמרתי, יותר מאשר מבורכת ומביאה אור לנשמה שזקוקה. אני כמו שאני, אומרת את הדברים באמת מהלב וכפשוטם, לא יותר. תרגיש בנוח וטוב כאן. אתה בטח חש את האוירה שכאן. שלך, דליה.

R-E-L

New member
להתראות לחברי הפורם

אני נוטש אותכם בכלל "הכנסת אורחים חמה" מצד ההנהלה, אני מאחל לכם הצלחה בהמשך דרככם. אולי אני ארשום פה מספר טיפים בעתיד, כי אני עדיין מרגיש חלק מכם... אך כפי שאמרתי - אני נאלץ לעזוב. אריאל.

ניניה

New member
לא הגזמת...

אריאל תסלח לי מאוד אבל דליה בסך הכל ידעה אותך לגבי העובדה שיש כבר בפורום איש כושר מקצועי. לא נרמז שום דבר לגביך ולגבי יכולותיך והישגיך, והדבר האחרון שאפשר להגיד על דליה זה שהיא לא מקדמת בברכה כל מי שרוצה להצטרף לפורום!!! לדעתי ממש העלבת אותה עכשיו ואם אתה רוצה לחזור הנה אתה צריך : א. לא להיות כזה רגיש ב. להתנצל בפני דליה שדיברת בגסות כזו זה לא פורום לאנשים שנעלבים ממה שהם חושבים שרמזו לגביהם ואף אחד כאן לא מעליב אף אחד - בטח לא דליה. חזור בך או אל תחזור לכאן.

אביטל +

New member
די

לדעתי דליה טעתה בתגובה שלה ובניסוח. לפי מיטב ידיעתי אלי אינו עוסק בכושר גופני באופן מקצועי (לתקן אותי אם אני טועה). אולי לא הייתי בוחרת להציג את עצמי באופן שאריאל בחר, אבל גם אני הייתי נעלבת מתגובה כזאת.

Ei V

New member
You are correct../images/Emo22.gif

I am not a proffessional If you need proffessional assitance please go to the GYM forum Rami Yaron the forum manager is a graduate of few courses in Vingate and can give a proffessional consultation http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=348

למעלה