לכל מי שקורא לעצמו מעריץ קבלו סולו

טיפקסית

New member
לכל מי שקורא לעצמו מעריץ קבלו סולו

מהשיר " תהודת זהות" מהדיסק של בויאקה שאנן מביא אותה בפלואו רציני את הסולו הזה אסור לפספס מי שירצה אני אוכל לשלוח לכם את השיר [יש לי את הדיסק] בינתיים קבלו את המילים של הבית של הדג " אמסי שאנן כמו גם הדג נחש מביאים אותה בפילו ותרגיל מסוג חדש מתאבדים על המגברים כמו חאמסניקים בשוק כמו הקבוצה על הדשא מייצגים בנאמנות את תושבי הבירה מחזירים את החשק מאיפה יוסי בנאי? [עונים] ירושלים! אמת ונושאי המגבעת גם כן מה באמת אז מאז ולתמיד יש לנו הרבה מה לתת ולכל התל אביבים החביבים ששוחים להם בביבים וחושבים שהם מגניבים שבטוחימים שהם במינימום פריז וירושלים זה סתם מת"א לא תפרוץ שום מלחמת עולם אומנם אולם גם לא יבוא שלום כשהוא יגיע והוא יגיע בירושלים יפרשו לו ת'שטיח ה..... [עוברים לצלע]

sisty

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ושום מילה נוספת

ידעתי את זה! זוכרת במסנג'ר שאמרתי

שיש לבויאקה שיר ששאנן מופיע בו אבל חשבתי שקוראים לו "ועידת פיסגה"

FunkyGiraffe

New member
לא לאל א

ועידת פסגה שיר של סגול 59 שאנן סטריט וטי אן כמו כן לסגול יש גם שיר עם שאנן בשם ירושלים 2 ת"א 0 שיר חזק ביותר

Mr Darkness

New member
בכלל, סגול אחלה ראפר

ממליץ על שני הדיסקים האחרונים שלו, "איפה טעינו" (שמתוכו השירים "ועידת פסגה" ו- "ירושלים 2 תל אביב 0") ו- "שני הצדדים של סגול 59".

Bob girl

New member
אני מחפשת את זה שנים!

אני מחפשת את הדיסקים של סגול בחיפה ופשוט אין! כנראה שאני אנסה בירושלים. ובכלל סגול ראפר מעולה.

RESTO

New member
סגול מלך!!!!

גבעת זאב שליטה!!!!!! הוא ממש נחמד ראיתי אותו כמה פעמים בסופר.... מי שרוצה ת'דיסקים שלו אז אפשר להשיג בתו השמיני את שלושתם... וחוצמזה מה קרה נזכרתם עכשו בתעודת זהות? שיר ישן רצח!!! וד"א עכשו שאני חושב על זה שאנן מדבר בבית כמו דובי מהארי פוטר "שבטוחימים" חחח... ד"א2 יש למישהו את הסינגל של הכאפה המצלצלת? או יודע אם אפשר לקנות אותו? כי יש לי גם את "חליפות" וגם את "שירת הסטיקר" אז אני רוצה להשלים....

FunkyGiraffe

New member
אפשר

במאדמן ת"א תחנה מרכזית חדשה דיזנגוף סנטר תו שמיני ירושלים

Bob girl

New member
../images/Emo9.gifגם לת"א אני לא מגיעה!

מה שמוזר הוא שאני גרה בחיפה ואני יותר בירושלים מאשר בת"א... :) יש לי משיכה מיוחדת לאומנים ירושלמים...

למעלה