לכל מי שקורא עכשו לפתוח בערוץ 8

בת עדן

New member
לכל מי שקורא עכשו לפתוח בערוץ 8

מראים הפרעות באכילה לאנשים ענקיים.

בת עדן

New member
האם משהו ראה את התוכנית

מדהים אנשים ענקיים מדברים על המועקות וההדמודדות בחיי יום יום, ובמשפחה. ובין השאר מראים איך מבצעים הגבלת קיבה בשידור חי. האם משהו יכול לומר לי איך לפנות לערוץ 8 כדי לבקש שידור חוזר חבל חבל להפסיד. תודה בת עדן לילה טוב.

gal33

New member
בת עדן היקרה, בתור אנשה ענקייה, אני

מבקשת ממך ומהשאר שבואו נימנע מכינויים לא חביבים שכאלה. כולנו שמנים, מי פחות, מי יותר, אין צורך להמשיך וליצור קבוצות בתוך קבוצת השמנים שגם ככה סובלת מספיק בחייה. "אני רק שמנה, היא ממש ענקית", לי אישית זה לא נחמד להיות מקוטלגת בתור ענקית, מספיק סבלתי בתור שמנה. ודרך אגב ראיתי רק את ה- 20 דקות האחרונות. מדהים.

צפרדעית

New member
עם כל הכבוד גל

את בכלל לא ענקית!!! אני מסכימה עם הערתך לגבי תייוגים וכינויים אבל את חייבת להוציא לעצמך מהראש שאת ענקית... צפרדעית

gal33

New member
אולי פעם אראה לך תמונות של עוד 44

קילו ואז נדבר. כשראית אותי שקלתי 129 קילו, מסכימה שזה לא ענקית, אבל עד לא מזמן הייתי 170 על מטר שבעים ושתיים וזה כבר כן ענקית. אבל לצורך העניין, גם אם הייתי שוקלת 20 קילו, דברים כאלה מרגיזים אותי, בייחוד בתור אחת שהיא חלק ממיעוט נרדף שסובל רבות מגזענות ואפליה על רקע מראה. כל מה שאני מנסה להגיד, זה בואו נהיה קצת יותר רגישים לזולת ולרגשותיו. זה הכל. גל

RomiVais

New member
גלוש........ ../images/Emo13.gif

אני מסכימה עם כל מילה שצפרדעית כתבה!!! את ממש ממש לא ענקית. להיפך, את מקסימה ויפהפיה!!! מה שבטוח, שלא נעים להזכיר כאלה כינויים כאן, אבל אני בטוחה שבת עדן לא התכוונה לרע - בכלל לא!! הרי כולנו באותה סירה, כולנו סבלנו מכינויים, ובטח שלא נפגע בחברים שלנו... שיהיה לך ולכולם סוף שבוע נפלא ביותר רומי

gal33

New member
שיט, בשעות הקטנות אני הופכת קטנונית

ברור לי שבת עדן לא התכוונה לרע, כי אם כן, לא הייתי טורחת לכתוב את הרגשתי. דווקא בגלל שזה היה בתום לב, מצאתי לנכון לשתף בחוויה השלילית שזה גרם לי. אין שום סתירה בין ענקית לבין מקסימה ויפהפיה, שאגב גם על שניהם אני יכולה להתווכח איתך. אך לענינינו, אנא ראי מה רשמתי לצפרדעית בתגובה: ראיתן אותי במשקל 129 קילו, אחרי 41 קילו שנשרו להם, ב- 170 קילו נראיתי אחרת. היום אני סתם עוד שמנה גדולה, עד לא מזמן הייתי, "יוהו יוהו תראה ת´שמנה הענקית הזאת".

RomiVais

New member
אני מוחה!!!

למרות הכל, אני חושבת שמספיק כואב לשמוע כאלה דברים מאחרים (מניסיון) אז למה שתגידי כזה דבר על עצמך? אני לפעמים "יורדת" על עצמי, כי ככה אני, אני מעדיפה "לרדת" על עצמי, ושלא "ירדו" עלי... איכשהו זה פוגע פחות אם אני מסכימה עם מה שאומרים אחרים, קשה לי להסביר את זה... אני מוזרה, אני יודעת
אבל את ממש לא כזאת, מאיך שהתרשמתי ממך. אז למה יקירתי?? אני לא חושבת שזו קטנוניות. אבל אני חושבת שההרגשה שלך אחרי 41 קילו שירדת צריכה להיות יותר טובה, לא? זה הישג מרשים ביותר, תתגאי בעצמך!!! אז מה אם יש לך עוד כמה קילוגרמים לרדת, גם אותם תצליחי להוריד. אין לי ספק בכך!! ואת צריכה להתגאות, פשוט להתגאות, כי 41 קילו לא הולכים ברגל. עבדת בשביל זה קשה... מקווה שלא בילבלתי לך את המוח... אם כן - צר לי..... לילה טוב, רומי

gal33

New member
לא בילבלת לי את המח, אבל בילבלת

לחלוטין את מה שאמרתי. מאיפה קלטת שאני מרגישה רע עם עצמי?? כולה ביקשתי לא ליצור דיפרנציאציה בתוך השמנים עצמם. זה הכל. הרי אם לא היו מגלים לי סכרת בוודאי הייתי ב- 190 קילו היום, וכל יום שהסתכלתי במראה אהבתי את מה שראיתי. גל

סיסה

New member
מענה

אני ראתי אבל אני חושבת שקודם זה בראש שלנו ולא בטבעת

בת עדן

New member
לגל הנחמדת../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא התכוונתי לפגוע, אני מצטערת אם גרמתי למישהו מפח נפש מהכנווי. כי אני נמצאת באותו הקלחת כמו שלך, אותן האימרות המרושעות שנאמרו לך מאנשים רזים בלי רגש, נאמרו לי. ואני מזה סופר רגישה לנושא כי אני סבלתי והסביבה שלי עם האימרות המעליבות אבל.... לפני מספר שנים ביוזמתי קיבלתי יעוץ מקצועי והתחזקתי בנפש. בנפשי אני מרגישה מאוד חזקה כדי לתת לאימרות וכינויים מרושעים לחלוף כל פניי ואפילו לצחוק ולגלגל אותם חזרה לבן אדם שאומר אותם בלי כעס ובהומור. אני מאחלת לכ אדם עם משקל עודף את שלוות הנפש שיש לי וכל זה אחרי היעוץ. גל בלי לפגוע את צריכה לחשוב מאיפה הרגישות הגבוה שלך לכנויים ולחשוב על זה האם אותו הבנאדם שעומד מולי ואומר דברים מעליבים שווה התיחסות שאני יתרגז בגללו, הוא יותר טוב ממני משום שהוא רזה? בתוך תוכך את יודעת שלא כך הדבר אז למה את עושה לעצמך את הדבר האחרון ביותר שצריך לעשות וזה להתרגז. גל יש לך ירידה של 41 קילו את יודעת איזה עוצמה של שליטה צריך בשביל זה, חשבת על זה פעם. אם זה יקרה לי אני כל היום הייתי הולכת כמו טוס נפוח. תודה יקירתי בת עדן.

gal33

New member
בת עדן, שמחה לקרוא בשבילך על

שלוות הנפש שלך, שכך ימשיכו לך החיים
. כולה ביקשתי להימנע מסיווג לתת-קבוצות במשפחת השמנים. אז מה אם יש שמנים יותר, ויש שמנים פחות. זה הכל. מכאן ועד לאיבוד שלוות הנפש, הדרך ארוכה ביותר. לפחות אצלי. אותה הרגישות קיימת אצלי לגבי כל ביטוי אחר של גזענות כלפי כל אוכלוסיה אחרת, ודווקא בזכות (ולא בגלל) שאני גדלתי כפי שגדלתי. מקווה מאוד שלעולם לא אאבד את הרגישות הזו, בייחוד אחרי שאאבד את כל הקילוגרמים שברצוני לאבד. שאשמור על עצמי חזק חזק, ולא אלך כמו טווס, ולא אסתכל על אחרים כנחותים מעם. שתמיד אזכור מאיפה באתי ואנה אני הולכת. מקווה מאוד שדווקא אחרי שארזה את כל הקילוגרמים, אעשה משהו עם זה ברמה נרחבת יותר. יאללה זהו, לא נפגעתי, מקווה שלא פגעתי, אלא שהצלחתי להבהיר את עצמי. מקווה שמיצינו את הנושא הזה. שתהיה לכולנו שבת שלום, גיטע שאבעס. גל

גל../images/Emo24.gif../images/Emo23.gifוהמון../images/Emo39.gifים

גדולה.גדולה. גדולה מהחיים. אני ממש לא מבינה מה יש להעלב כשאומרים גדולה....... אני יודעת שאת לא מוכנה להכרזה... אבל לא יעזור..מחזיקה ממך גדולה מהחיים

דליה.ד

New member
ראיתי את התכנית נכון ש../images/Emo42.gif

גם חלק מכם הרגישו הזדהות עם אמירות כמו שנורא קשה להראות בחברה כי חושבים שלשמנים אין שליטה, או שהם לא דואגים לגוף שלהם. שתי הנשים החמודות המזמרות היו מדהימות בעיני אבל אני לא יודעת איך אפשר לעזור לכזה עודף משקל כי יש כמויות של בשר עודף. מה עושים במקרים כל כך קיצוניים של משקל קרוב ל 300 קילו? אצלי בעודף של 50 היו לי עודפי בשר ששקלתי לנתח.

gal33

New member
שלום דליה וברוכה הבאה, זה יהיה חביב

אם תחלקי איתנו מספר פרטים. כגון: מתי עברת את הניתוח, איזה, איפה, ואיך היה. אם מתאים לך. לפי מה שקראתי ברחבי האינטרנט, הרבה אנשים בעודפי המשקל של 200, 250, 270 וכו´, הצליחו לרזות חלק ניכר מעודף המשקל שלהם בזכות GBP. לאחד ששקל 270, פתאום לשקול 100, 110, זו הצלחה עצומה של הניתוח, והארכה ניכרת של תוחלת החיים. לא שמעתי מעולם על עודף בשר, מה זה? מה עשית עם זה בסופו של דבר? כן קראתי וראיתי עודפי עור עצומים, שעודף העור לבדו שוקל הרבה קילוגרמים. עושים ניתוח פלסטי ומורידים. גל

למעלה