לכל מי שרוצה את העידכונים האחרונים ועוד

לכל מי שרוצה את העידכונים האחרונים ועוד

כאן תוכלו למצוא עידכונים מהבלוגים של ב-RSS העידכונים האחרונים כמו שהיה בדף הבית הקודם רשימת הבלוגים שלכם תגובות אחרונות שהגבתם סערת הטוקבקים בגרסא הישנה הכל נמצא בקישור הזה

במבט נוסף...

חיינו בגן-עדן ולא ידענו את זה. תראה את העדכונים האחרונים, איזה יופי. איזה שקט בעיניים. ורואים הכל!

דנטל

New member
אמנם, לא ביקרתי יותר מדי את השינויים

אבל כשמסתכלים בקישור הזה זה ממש מענג. עכשיו אני רשמית לא אוהבת את העמוד החדש.

ואיך מגיעים לדף הזה מדף הבלוגיה או מהראשי?

כלומר, איפה מוצאים את הקישור הזה למי שלא יודע שהוא קיים?

אלה287

New member
אני חייבת להגיד שביומיים האחרונים

הפתרון הזה ממש הציל אותי!! זה כמו להסניף מאחורי הגב של ההורים. מחקתי את העמוד הראשי של הבלוגיה ובמקום שמתי את " my blogs" עם כל הכבוד לצפניה ושכמותו (ויש הרבה כבוד וגם אני נהנית לקרוא אותו לפעמים) כבר לא יכולה לראות אותו בעמוד הראשי, אותו ואת הנעליים השחורות עם השרוכים הורודים. ועוד אני אספר לכם שאני רגילה ללפחות 100 כניסות ביום ומאז השינוי יש לי רק 10 כניסות. וזה לא העניין.. הייתי מסתדרת עם זה.. אני לא כאן בשביל החשיפה.. אני גם לא מוצאת רשומות מעניינות לקרוא בגלל שנעלמו העדכונים של הבלוגרים האהובים עלי.. ונעלמו לי גם התגובות... יש פה הרגשה שאין עם מי לדבר... כשהתשובה היחידה שמקבלים היא סבלנות, בסוף תתרגלו. וברור שבסוף נתרגל בלית ברירה אבל למה.. אם אנחנו לא רוצים ומעדיפים את המצב הקודם?? תפוז הפכה להיות סוג של בית בשבילי בחצי שנה האחרונה וביומיים האחרונים אני פשוט לא מוצאת כאן את עצמי. קשה מאוד לתמרן כאן.. לקחו לי את כל הכלים המוכרים ולא ברור למה ובשביל מי אם לפחות 70% מהבלוגרים מתקוממים.. לא סתם הצעתי לעשות סקר בקרב הקבועים אבל הם כנראה לא באמת מעוניינים בדעתנו. למען ה"קידמה" שוברים את הכלים ולא משחקים? מפנים גב לוותיקי המקום שגם להם יש מה להגיד? עושים שינוי רק כדי להגיד שעושים שינוי? ואני אגב דווקא אוהבת שינויים....

מה הסיכוי שהדף החדש הוא מתיחה אכזרית של תפוז?

אולי בעצם כולנו תמימים והדף החדש של הבלוגיה הוא מתיחה אכזרית ומתוחכמת של תפוז ל 1 באפריל?.. אחח... נותר רק לקוות......

למעלה