לכל מי שרוצה הריון

שבע77

New member
לכל מי שרוצה הריון

יש איש אחד מאוד נחמד ששמו פרופ' אור-נוי ולו יש מרכז החוקר תופעות של תרופות בהריון (כל תרופה) אפשר להתקשר אליו ולקבל כל אינפורמציה שהיא. מספר הטלפון של המכון 02-6243669. מה שאתן צריכות לעשות זה ככה: צריך להתקשר אליו ולהציג את עצמכן כאילו אתן בהריון (אני עשיתי את זה ואמרתי שאני בשבוע 10 (למרות שאני עדיין לא בהריון) מי שיענה לכן ישאל אותכן שאלות כלליות כמו מתי הייתה הוסת האחרונה, מתי התחלתן לקחת כל תרופה, איזה תרופות אתן לוקחות וכו כו וכו. הם יתנו לכן אינפורמציה על כל תרופה שתבקשו. בנוסף לזה הם מנסחים עבורכן מכתב המפרט את כל התופעות והסיכונים שיש בתרופות שאתן לרקחות וישלחו לכן את זה לאיזה פקס שתגידו לו זה מאוד יעיל ועוזר. אני כאמור עשיתי את זה וקיבלתי אינפורמציה על סטרואידים, אימוראן, קומדין, קלקסן , קרטיה, קלציום, אלטרוקסין, לוסק וכו וכו (כל הבית מרקחת הקבוע שלי) שווה שווה עוד פרטים - אפשר לשאול ואענה בשמחה בהצלחה שבע

הי להריוניות לעתיד(הקרוב!)../images/Emo39.gif

שבע צודקת מאד. פרופ, אור-נוי (או אלה שעובדות איתו במכון הטטרולוגי בירושלים) שמחים לענות על שאלות מסוג זה. ואנחנות לא חייבות להגיד שאנחנו בהריון (אם אנחנו לא) פשוט אומרים שאנחנו חולות לופוס שמנסות להרות ולוקחות את התרופות האלה והאלה (בדר"כ כל מה שנמצא על מדף בית המרקחת....), והם עונים בלי לשאול שאלות מיותרות ובלי לתת הרצאות כגון "אנחנו לא ממליצים לך להרות כרגע" וכיו"ב. שבע ממש צודקת
ממש שווה להתקשר לשם.

תגידו, ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

שמתן לב מה קורה בפורום בשבועות האחרונים?!
כנראה יש כאן איזה ברכה מיוחדת
שגורמת לכל מיני זאבות חדשות ומקסימות
פתאום להופיע באותה תקופה וכולן בשלב בו הן רוצות ילד!
איזה יופי.
זה ממש תענוג. ומה שהכי כייף זה שהפורום הזה בכלל קיים וכך יש אפשרות מצויינת להתיעץ אחת עם השניה, ולקבל תשובות. ממש מחמם את ה-
לחיי הפורום שלנו

שבע77

New member
../images/Emo91.gif אני ממליצה על...

אני ממליצה על הפורום המהםם שלנו!! כיף כיף כיף !!! אני מרגישה פה כמו ב-
וזה אדיר
ושמח
והכל מעולה!! גם אני שמתי לב שכולם לפני או באמצע או בדרך להריון וזה מחמם את הלב סבבה סבבה שלכם שבע

gaia20

New member
שימשיך ככה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

נועה בת

New member
../images/Emo5.gifסתם בשביל השכלה כללית

הפרופסור אור נוי , החזיר לי תשובות שונות על גבי שני מכתבים שונים , עם שני שמות שונים , שני המכתבים הופנו אליו עי שני רופאים שונים , עם אותם פרטים ואותה שאלה עקרונית - האן מותר אילומדין בהריון . תשובה אחת היתה נמרצת - לא תשובה שניה היתה - אפשרי אבל לעקוב אחר ההריון .... בשביל הספורט אחפש את המכתבים האלו ואעלה אותם לפה , המכתבים נשלחו במקביל בהפרש של שבוע בערך , אז עברתי לחפש תשובות בעולם והתוצאות היו שזה אסור!! וגורם למומים קשים בעובר, או פשוט להפלות .

למעלה