לכל מי שרוצה להיות קרבי

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
לכל מי שרוצה להיות קרבי

לכל מי שרוצה להיות בתפקיד קרבי או כל תפקיד כזה. שיחשוב לרגע מה התפקיד הזה באמת ולא מה שהוא חושב שזה כי כמעט תמיד אתם לא יודעים למה אתם ניכנסים ואחרי שניכנסתם לזה אתם לא יכולים לצאת מיזה. אז אל תחשבו שצבא זה סרט. כי הצבא זה לא סרט זה סיוט וצריך לנסות להפוך ותו לכמה שיותר קל. ולא קשה

CAT4

New member
ככה זה

נח``ל=נתקנו חקו לגולני אז אתם באמת יודעים מה זה לפשל ולהישבר אבל זה לא גורם לכם להישתפר

jedi knight

New member
למה יש לגולני עץ ???

לאדם וחווה היה מספיק שלוש עלים כדי להסתיר את הבושה אבל גולני היו צריכים עץ שלם !!!!!!!!!

לא מסכים

בראייה לאחור, השירות הקרבי תרם לי הרבה בראייה של מצבים, ובמציאת פתרונות. הרבה יותר מספק מסתם שירות בתור ג`ובניק. לשבת במשרד אפשר כל החיים, אבל לשרת בשירות אמיתי אפשר רק פעם אחת.

CAT4

New member
אף אחד לא יושב במשרד

אני לא מדבר על לא לעשות כלום אני מדבר על זה שיש אנשים שרוצים לשרת את המדינה מיבלי לדעת לאן הם מכנסים את עצמם עד שמאוחר מידאי ואין לאן לברוח מבין אותי וא הם עושים טעיות וברחים מאחריות שהם לקחו ככה שאני מבקש מאותם אנשים שרוצים לקחת אחריות אבל לא מסוגלים לא להתחיל בכלל

`` במותם ציוו לנו את החיים ``

אומנם אני בת ... אני מודעת לכך שבנות לא עושות אותו שירות קרבי שהבנים עוברים, אני לא משווה ובכל זאת ... תראו , יש משהו בשירות קרבי שמעניק משהו לעצמך ולסביבתך וזה מסוג הדברים שקשה מעט להסביר לכן לעולם לא נמצאה הגדרה מדויקת `` לאחוות לוחמים `` . ( מורשת קרב ) הגדודים והיחידות השונות בתקופה בה הם משרתים עבור מדינתנו עוברים משהו אינטימי שמבוסס על קשרים שמעבר ליחסים שמנהלים עם חברים מהבית . אולי אני טועה , אבל תסכימו איתי שברגע שאתה יוצא לשטח , למארב האחריות שלך והסמכיות שלך משתנים יש כאן ענין של הקרבה ונתינה מעבר לעצמך וכמו שאמרתי קודם זה אותם המושגים שאי אפשר להסביר אלא רק להרגיש ברגע שאתה מתחיל לחיות ולנהל את חייך לפי צורת החיים הספציפית הזו . (כמו שאלפי משוררים וסופרים לא יכולים להגדיר ``מהי אהבה?`` ) השירים כגון : `` אהיה לי חבר אהיה לי אח `` `` הרעות `` `` כולנו ריקמה אנושית אחת חיה `` ... השירים אללו במיוחד בתקופה הזו , יום הזיכרון לחיילי צה``ל , מורדים ממני את כל הספקות את כל ההתלבטיות ומעלים בי את כל המוטבציה לשרת בקרבי . וזה טעות לחשוב שבנות משרתות בקרבי בשביל להוכיח למישהו משהו אחרי כל השירות הזה , לפחות בשבילי, מאחוריו עומד ערכים לאהבת המולדת מעבר לסיפוק העצמי . אז מי שאמר :`` במותם ציוו לנו את החיים `` יודע את משמעות והנתינה של השירות הקרבי לבנים ולבנות כאחד .

אני מבין

שאתה שבוז והכל, אבל מה שאתה אומר מצחיק. אף אחד לא יודע איך זה עד שהוא בפנים, ואפילו כשאתה בפנים אתה לא ממש יודע איך זה. אף אחד לא חושב שזה קל, כל אחד מתבאס מלסגור שבתות ולהיות מוצמד אפוד-קסדה-מאג-קשר (אם עדיין עושים את זה), אבל בחישוב כללי היתרונות עולים על החסרונות.

jedi knight

New member
איזה בכיינים

אז לא יהיה לכם מזגן ומיטת מלכים לישון עליה אפשר לחשוב הרבה מאוד אנשים היו כבר בחילות קרביים ולא התבכיינו מה שכן זה שאני מסכים איתך שמי שבא לחיל קרבי בשביל הכיף אז הוא באמת אידיוט אבל מכאן ועד להגיד שבגלל שקצת קשה אז צריך לחפש שירות קל שטויות צריך את הקרביים ובלעדיהם לא היינו קיימים אז יחי הקרביים !!!!!!

למעלה