לכל מי שרוצה לעזור לבעלי חיים!

לכל מי שרוצה לעזור לבעלי חיים!

בהתחלה כשפתחתי את דף הפייסבוק המיוחד הזה, הרעיון היה פשוט להוסיף את כל הארגונים שמטפלים בבעלי חיים ואת כל אוהבי בעלי החיים תחת רשימת חברים אחת, אך לא האמנתי שכל כך מהר אכן אצליח לעזור לכל כך הרבה יצורים.. כמעט כל "שיתוף" על מקרה חירום שאני עושה, מוצא אוזן קשבת אצל אדם או ארגון שיכול לעזור אני רק יכול לדמיין, כמה עזרה הייתי יכול להגיש אילו היינו קבוצה גדולה יותר של חברים. אם אכפת לך מבעלי חיים, תוסיף אותי לרשימה שלך, כי ככל שנהיה יותר רבים כך יהיה לנו יותר כח ביחד. ברשימה שלי בפייסבוק איגדתי כמעט את כל דמויות המפתח והארגונים שעוזרים לבעלי החיים וכרגע אנחנו עומדים על סך של 1600 אנשים. המטרה היא ליצור קבוצה אחת גדולה תחת גג אחד. תוכל\י להשתמש בקיר הפייסבוק שלי כדי לבקש עזרה או כדי לתת עזרה, וגם כדי לקבל ייעוץ וטרינרי מקצועי מבת הזוג שלי (שהיא וטרינרית) שמפעילה איתי ביחד את הדף. אשמח גם אם תשתפ\י בקשה זו גם בין אלו מבין חבריך שאת\ה יודע\ת שאכפת לו מבעלי חיים. שמו של הפרופיל הוא: "אוהבי הכלבים והחתולים בישראל" וניתן למצוא אותו גם על פי "אוהבי בעלי החיים בישראל" הנה הקישור הישיר לפרופיל http://www.facebook.com/profile.php?id=794322887

למעלה