לכל מי שרוצה לצאת מהמטריקס

ראוונה

New member
לכל מי שרוצה לצאת מהמטריקס

שנת 2012 בפתח וזו הזדמנות טובה לצאת מהמטריקס לפרטים פנו לאתר www.shaytubaly.org.il למעוניינים לבוא למסיבה קוסמית לקראת 2012 לפנות לטלפון 7418761- 050
 

ראוונה

New member
תנועת 2012

תנועת 2012 תנועת 2012 היא קבוצה ששמה לה למטרה להכין את המוחות והלבבות של בני כדור-הארץ לקראת הקפיצה הקוואנטית של שנת 2012, קפיצה שנובאה ונחזתה במשך מאות בשנים ע"י מסורות, דתות, מורים רוחניים ונביאים שונים. קפיצה קוואנטית זו תופיע כאירוע אסטרונומי נדיר, שבו כדור הארץ והשמש ייחשפו לאנרגיה קוסמית כבירה שתנבע ישירות ממרכז הגלקסיה. המנהיג הרוחני של תנועת 2012 הוא הבודהא מאוריון, אור-יום, אשר מתגלם בתקופת חיים זו בגוף אנוש המכונה שי טובלי. באמצעות גוף זה, הוא מזרים ידע גלקטי ובין-גלקטי, תמסורות אנרגטיות וטכניקות רבות מספור, אשר מיועדים כולם לבגר את התודעה האנושית לקראת קבלת האנרגיה החדשה הזאת אל פני כדור הארץ. המנהיג בפועל של תנועת 2012 הוא רואן בן תרבות סיריוס, המתגלם בתקופת חיים זו בגוף אנוש המכונה אילון לסטר. תפקידו של רואן הוא להגדיר את יעדי החזון וליצור את הערוצים המתאימים לקליטתו של הידע הכביר הזורם מן היוצר הגלקטי אור-יום. ביחד, הם שותפים להבאתו של הידע הנרחב ביותר שיגיע אל פני האדמה בנושא הקפיצה הקוואנטית של שנת 2012. בנוכחותם, כמביאי הידע וכבני כלאיים של ישויות קוסמיות ובני כדור-הארץ, הם מגלמים את הטרנספורמציה של שנת 2012 כאן ועכשיו: מיזוג של תבונת-על עם אהבה אלוהית. מיזוג של מזרח ומערב, רוח וחומר, קוסמי וארצי, בורא ונברא. תנועת 2012 תקדם את הידע החדש בישראל ובעולם באמצעות ספרים שיהוו כתבי קודש חדשים, דיסקים שיביאו זרמים ונתיבים חדשים של ידע לכדור-הארץ, שיחות ותמסורות פומביות, אשר יביאו את הידע החי של שנת 2012, מסיבות, תעלולים והרבה הרבה בלאגן. צפו להפתעות.
 

Free Smile

New member
2012

לא פעם ראשונה שאני שומע על השנה הזאת בהקשר של "משהו מחכה להתחולל שם"
 

0Pandemonium0

New member
אומרים שיהיה היפוך של הקטבים

המגנטיים של כדור-הארץ באותה שנה, אם אני לא טועה. מעניין מה זה יעשה באמת...
 

Gilliana

New member
אתה בכלל לא טועה

אכן ישנה הערכה כזו, מה שלא מונע כמובן מכל מני פריקי "ניו-אייג'" לשער השערות שונות ומשונות לגבי העתיד להתחולל, כולל חשיפה רשמית של ביקורי חוצנים בכדור-הארץ או ניחית הפומבית של חוצנים "טובים" (רק לפרוטוקול - כל תאוריות הניו-אייג' הללו הן בעיני קשקוש אחד גדול). בעיקרון, השנה הזו צדה את תשומת הלב משום שהיא זו שבה מסתיים לוח השנה של בני המאיה - וליתר דיוק: ה-21 בדצמבר 2012, מה שאומר - בדיוק בעוד שש שנים ויומיים.
 

Gilliana

New member
אין צורך לשאול - יודעים

ואני גם לא מבינה מה הרלוונטיות לנושא.
 

MetalSinagouge

New member
פשוט מאוד.

אם התרבות הנידחת הזו יודעת מתי העולם או הזמן מסתיים היא גם בטח יודעת מתי הוא התחיל?
 

Gilliana

New member
מי אמר שהעולם מסתיים?

איך הגעת למסקנה הזו? לא מדובר לא על סיום הזמן ולא על סוף העולם, אפילו הניו-אייג'רים לא חושבים כך.
 

MetalSinagouge

New member
"אפילו" ../images/Emo6.gif

די נעלבתי כאן. דווקא אני כן שמעתי על תאוריות סוף העולם או משהו מהפכני שיקרה.
 

Gilliana

New member
חו"ח! לא היתה שום כוונה להעליב

התכוונתי בסה"כ לומר שהניו-אייג'רים בד"כ מרחיקים לכת מבחינת רעיונות וספקולציות, זה הכל. מתנצלת אם זה נשמע אחרת.
 

MetalSinagouge

New member
מעשה נבון עשית, גיליאנה!!!111

נבון!!! נבון!!! ושולת!!!111 יש עוד תאוריה של טרנס מק'קנה שטען שהזמן הוא פרקטלים או משהו מוזר שנשמע מדעי ושזה צפוי להתמוטט או להפסק ב2012. זה לא נשמע טוב. אבל... כמו בכל תאוריה כזו (חוויתי כבר 2 סופי עולם וכמה מלחמות מתוכננות בחיים): 2000, השישי לשישי. תמיד נבטל את זה בשלילה אבל עדיין נסתכל בשעון בתקווה שאולי קיומנו העלוב יפסק. ותמיד נאחר לבית ספר\עבודה יום אחרי בגלל שנשארנו ערים עד מאוחר.
 

0Pandemonium0

New member
עזבי את החייזרים והניו-אייג', מה את

אומרת על הערכת היפוך הקטבים מבחינה מדעית? יש לזה ביסוס? את חושבת שבאמת סביר שזה יקרה, או שאלה סתם השערות שהעלו כמה מדענים מטורפים על-סמך מחקר זה או אחר? הרי לא כל מה שכל מדען אומר מתקבל מיד כאמת בקרב הקהילה המדעית...
 

Gilliana

New member
בהחלט יש ביסוס

ןמה הקשר למדענים מטורפים? כדור הארץ מבצע היפוך קטבים בד"כ אחת ל-250,000 שנה. יחד עם זאת ההיפוך האחרון התרחש כבר לפני למעלה מ-300,000 שנה כך שההיפוך כבר באיחור. בנוסף, בשנים האחרונות נמדדה היחלשות משמעותית ל השדה המגנטי של כדוה"א, דבר המתרחש סמוך להיפוך הקטבים. ריבוי רעידות האדמה בשנים האחרונות עשוי להעיד אף הוא על המגמה. הסברה הרווחת היא כי באיזור 2012 יתרחש מה שנקרא "היפוך קטבים כפול" - הן של כדוה"א והן של השמש. עדיין מכאן להסיק שיגיע סוף העולם וכ'ו - המרחק גדול. מחקרים כמו שאתה בודאי יודע - יש הרבה והאמתשל הקהיליה המדעית יותר מורכבת ממה שאתה מדבר - למען האמת, אין "אמת, אחת כזו בשום מקרה, כמעט לגבי אף נושא.
 

Gilliana

New member
וכי למה שנעוף לחלל?

לא מדובר על כח הכבידה, מדובר על השדה המגנטי. מה שיקרה דבר ראשון יהיה שהמצפן יצביע במקום לצפון - לדרום. המים יסתובבו אצלינו בניגוד לכוון השעון ובחצי הדרומי של כדור הארץ, בכוון השעון - בדיוק ההיפך ממה שזה היום. מעבר לכך, מן הסתם תהיינה להיפוך השלכות על מזג האוויר ובטח שעל תנודות הלוחות הטקטוניים של כדוה"א כך שניתן לצפות להרבה מאד רעידות אדמה וסופות קשות. מעבר לזה, אף אחד לא ממש יודע. עדיין לא אירע היפוך בתקופה שבה הילכו בני אדם ע"פ הפלנטה.
 

kyle

New member
היי, זה יום ההולדת של אחותי.

חוץ מזה, אתם חייבים להודות שזה תאריך מגניב... 21/12/2012! לדעתי באותו יום קורבנות טביעת הטיטאניק יעלו מעל פני המים והמשיח ביניהם. סתם. אבל על פי ויקיפדיה, דברים אפוקליפטיים שיקרו באותה שנה הם: http://en.wikipedia.org/wiki/2012#Apocalyptic_beliefs_about_2012
 
למעלה