לכל מי שרוצה לרכוש מכונת אוברלוק, או אביזרים

שש שבע

New member
לכל מי שרוצה לרכוש מכונת אוברלוק, או אביזרים

http://www.tfira.co.il/product_List.asp?tid=all&cat=51 כאן יש מכונות אוברלוק ביתיות מ ת צ ו ג ה במחירים זולים ממש. עדיף כזו על משומשת. באתר הזה יש גם הרבה דברים אחרים למכירה, אפשר לקנות פה ה כ ל. חוטים מספרים בתי סליל מחטים ועוד ועוד ועוד... ממש חגיגה לתופרת... מידי פעם כדאי להניכנס ולבדוק , (מה שאני אוהבת לעשות ובשבילי זה כמו ילד קטן בחנות ממתקים), אולי יהיה משהו שמתאים לכם במבצע, או יד שניה בזול, (כן יש יד 2, רק שההבדל ביד 2 בחנות הוא שיש לכם אחריות...והמכונה בטוח תקינה .)

ח 0 ה

New member
כדאי לבדוק..

כדאי לבדוק גם מחירים של מכונות אוברלוק חדשות לפני שמתלהבים מהמחירים באתר... אני ראיתי באתר והתלהבתי מהמחיר ואחרי בדיקה בחנויות מצאתי חדשה בפחות כסף... (מדובר בברנינה 700D)

ח 0 ה

New member
בכל מרכזי ברנינה שביררתי המחיר היה

3000 ש"ח (שזה עדיין עדיף מלקנות מתצוגה ב- 3050 (למרות שההבדל זעיר) בשניים מהם מצאתי בפחות: באשדוד- 2900 בת"א- 2850 (הסכים להוריד למחיר הזה אחרי שאמרתי לו שמצאתי באשדוד ב-2900)

ח 0 ה

New member
בבקשה

ברנינה-מרכז ברנינה ת"א כתובת: דיזנגוף 122 תל אביב טלפון: 03-5291469 פקס: 03-5291469 כתובת אתר: http://www.bernina.co.il דוא"ל: [email protected] תיאור: סוכנות ראשית של ברנינה לאזור המרכז. מכונות תפירה שוויצריות,הטובות בעולם! למעלה מ- 50 שנות ותק, מכונות תפירה איכותיות. הדרכה וייעוץ מקצועיים ע"י המדריכה הראשית של ברנינה בישראל. תחומי התמחות: שירות תיקונים לכל סוגי מכונות התפירה, מכונות יד שניה, החלפת ישן בחדש. אמצעי תשלום: מזומן, המחאות, כרטיסי אשראי כרטיס-אשראי: כל החברות שעות פתיחה: א',ב' 9:00-19:00 ג' 9:00-14:00 ד',ה' 9:00-19:00 ו' 9:00-14:00 גישה לנכים: מלאה שפות מתן שירות: עברית, אנגלית, רוסית ברנינה- אשדוד כתובת: מרכז ד' 31 אשדוד טלפון: 08-8652322 פקס: 08-8652322 אני חייבת לציין שכל הפרטים הנ"ל נלקחו עכשיו מאתר דפי זהב ואין לי היכולת להבטיח שאכן אלו פרטים מדוייקים (לצערי לא שמרתי את פרטי החנויות- יתכן שיש לי איפשהו, אני צריכה לחפש) אני מקווה שזה יעזור

הסורג

New member
עדיף חדש ולא

עדיף חדש ולא מתצוגה ובאזה דגם מדובר כי היום יש מכונות מחברות אחרות הרבה יותר טובות ונוחות לעבודה במחירים שלא צריך לחכות למחירי תצוגה

הסורג

New member
מכונה מצוינת אבל

מכונת א וברלוק d700 היא מכונה מצוינת יש לי אחת אבל אין בה שום דבר מיוחד מכונה נחמדה הd800 טובה יותר אבל יקרה לאוסקברנה יש דגמים מתקדמים יותר בפונקציות במחירים ללא תחרות מכונות חדשות באזור ה3000 שח

הסורג

New member
יש שכנה חביבה לא פחות

יש גם את המכונות של פאפף שהן מצוינות אבל יותר יקרות וגם אוברלוק של זינגר אבל זינגר היא בקטגוריה נמוכה יותר גם מא ברנינה וגם מהאוסקברנה אז כך שמכונות חדשות וזולות יחסית לא חסר אבל השאלה היא האם זה משתלם ולא רק האם זה זול ועדיף ללכת על מכונות מוכרות ולבקש המלצות מעל "דפים אילו"ובסוכנויות המרשות במקום המגורים

למעלה