לכל מי ששאל אותי על כרטיסים בודדים ללונדון

לכל מי ששאל אותי על כרטיסים בודדים ללונדון

איסתא מחוייבים למכור כרטיסים בודדים לאולימפיאדה (וזה גם רשום בשאלות ותשובות שלהם) תבקשו ותקבלו הצעות רק לכרטיסים

גם אני חיפשתי

איסתא מוכרים רק כרטיסים למקצועות הקרב (עם גמרים רק בסייף ובטאקוונדו כמדומני), ומשחקי כדור שלבים מוקדמים לא כולל כדורגל ולא כולל דרים טים בקיצור, 100 סשנים שלא שווים כלום... ולחוצפתם הם טוענים שמי שלא יזמין חבילה אין לו סיכוי לקבל כרטיסים לא''ק שחיה או טניס. בסוף אני מניח שהם ימכרו את זה בכל זאת לרוכשים בודדים כי את החבילות הם לא יצליחו לשווק במלואם.

nitsansh

New member
בשבילך לא שווים כלום...

בכדורגל יש עדיין כרטיסים במכירה חופשית, אבל הם לא בלונדון...

noam_ma

New member
אתמול נפתח ה -resale באתר האולימפיאדה.

זה אומר שכל מי שרכש כרטיס בסבב הראשון ולא מעוניין בכרטיסים שהועלו לו בגורל (לא היתה אפשרות בחירה) - יכול למכור אותם רק דרך האתר הרשמי ובמחיר המקורי. לפי שמדברים באנגליה, למעלה ממיליון כרטיסים יימכרו בשבועות הקרובים בדרך הזו. הבעיה היא שרק תושבי בריטניה וחלק ממדינות אירופה, יכולים לרכוש בדרך זו.

בינתיים אני מניח שרק מחזירים כרטיסים

ואחר כך אפשר יהיה לרכוש אותם האם אני צודק נועם?

קונים ומוכרים באותו זמן

כרגע האתר ירד כי היו בו הרבה בעיות תפעוליות אני מנחש שהרבה פחות ממליון כרטיסים יעברו ידיים. אלפים בודדים. מעט מאוד אנשים קיבלו את כל הכרטיסים שהם רצו בסיבוב הראשון הרבה מאוד (כמונו) ביקשו לא מעט כרטיסים ולא קיבלו אפילו אחד (!) אז אני מניח שכמעט כולם ישמרו לעצמם את מה שבכל זאת הם קיבלו. בכל מקרה זה רק לתושבי בריטניה. מסכים עם התלונות לגבי איסתא לא רק שהם מציעים סשנים לא אטרקטיביים הם עוד מחייבים לרכוש כרטיסים לשלושה אירועים שונים מינימום כלומר גם מזה הם עושים חבילה.

noam_ma

New member
אני לא בטוח שהניתוח שלך נכון.

הרבה אנשים לא ירצו ללכת לענפי ספורט זניחים, ואם הם קיבלו כרטיסים כאלה - הם יעדיפו להיפטר ממנו. בכל זאת, עלה להם לא מעט כסף. לדעתי, המספרים הם איפשהו באמצע בכיוון של עשרות עד מאות אלפי כרטיסים. מה שכן, סיכוי אפסי למצוא כרטיסים לגמרים ולענפים הפופולריים.

השגת כבר כרטיס למשהו דרך איסתא?

אני לא רציתי שום דבר ממה שהם הציעו. מניח שהם יקבלו דברים אחרים בהמשך. אולי עדיין דברים לא אטרקטבים אבל לפחות דברים שיעניינו אותי בניגוד למה שהם הציעו עד עכשיו שהיה לחלוטין זניח (קבוצות B בהרמת משקולות, כדורסל בלי ארה''ב, טקוונדו וסייף) בינתיים אפילו ארועי החינם כמו רכיבת האפניים, המרתון וההליכה יותר שווים ממה שאיסתא מציעים במחיר מופקע. זה לא שיש לי ציפיות מוגזמות, אני מוכן לקחת כל דבר מבין הדברים הבאים: אתלטיקה, שחיה, התעמלות לא אמנותית, כדורגל, כדורסל (עם הדריםטים), כדורעף, כדורעף חופים, אפניים: מסלול ובי אם אקס,כדוריד,טניס. לא יכול להיות שאיסתא יציעו רק זבל, ידרשו 20 אחוז עמלה, יכריחו אותך לקנות מינימום 3 סשנים, ובנוסף ידרשו דמי טיפול (בנוסף לעמלה).

noam_ma

New member
אני איתך.

ואני גם מוכן לנסוע 170 ק"מ ליום אחד בתחרות השייט (יום שיוט המדליות).

מה הדיל לגבי צפייה בשיוטים

אני זוכר שקראתי איפשהו שימכרו כרטיסים אבל אפשר יהיה לתצפת גם מקצת יותר רחוק בחינם. כמו כן האם אפשר להבין מי מוביל מצפייה מהחוף?

עם משקפת

ניסיתי שנה שעברה לצפות בגלשנים בחוף תל אביב כשצוברי זכה באליפות אירופה כמובן שאי אפשר להבין כלום הקווים הם וירוטאלים

העיקר כל יום אני מקבל אימייל מהועדה המארגנת

עם תמונות יפות של המתקנים, ותזכורות לכמה ימים נותרו עד האולימפיאדה. אם היו נותנים אפשרות לאנשים שגרים מחוץ לאירופה להזמין כרטיסים זה היה עדיף...

תנוח דעתך גם מבריטניה קשה מאוד לקנות כרטיסים

נדמה לי שמליון מבין אלה שניסו בסבב הראשון לא קיבלו אף כרטיס (כולל עבדך הנאמן) . הביקוש הוא עצום.

בינתיים אני מתקשה להשיג לעצמי

אבל תשאיר אימייל ונראה. האמת שכרטיסים לכדורגל דווקא היו עד לא מזמן אני יכול לבדוק אם עדיין יש אם אתה מעוניין.

למעלה