לכל מי ששאל.. אני נמצאת בגהה... אובדנות, דיכאון וכאלה
ש שרימפיניון New member 20/10/02 #5 המון בריאות../images/Emo39.gif ו../images/Emo24.gifאהבה מאיתנו בפורום
ש שוקי STRIKE BACK New member 21/10/02 #7 אני יודע איפה זה הייתי שם היום בבוקר גועל נפש בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ה הזוטון המרקד המקורי New member 21/10/02 #11 חיבוווק. גם אני הייתי במחלקה כזאת בילדות.. מחשבות אובדניות וכאלו. אני לא יודע אם טוב לך שם או שלא, אם את נמצאת שם מבחירה או לא אבל אני מאחל לך שתצאי משם כמו חדשה ותתחילי בחיים חדשים.
חיבוווק. גם אני הייתי במחלקה כזאת בילדות.. מחשבות אובדניות וכאלו. אני לא יודע אם טוב לך שם או שלא, אם את נמצאת שם מבחירה או לא אבל אני מאחל לך שתצאי משם כמו חדשה ותתחילי בחיים חדשים.
ה הרמיוניDanger New member 23/10/02 #12 ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif איפה זה נמצא? אני בעד שנבוא כולנו ביחד לבקר אותה.. אם יש שם אפשרות לביקורים וכאלה.. מה אתם אומרים? (ולשמאלנית1: תהיי חזקה!!! אוהבים אותך! )
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif איפה זה נמצא? אני בעד שנבוא כולנו ביחד לבקר אותה.. אם יש שם אפשרות לביקורים וכאלה.. מה אתם אומרים? (ולשמאלנית1: תהיי חזקה!!! אוהבים אותך! )