מצב של לבחור אם לצדד בנבלה או בטרפה...
גם שגריר איראן בסוריה מבין את זה כמובן בניכוי התבוסה שהוא ייחס לנו במקום לחיזבאללהלכל מי ששואל באיזה צד אנחנו במלחמת הפרוקסי הסורית
אין לי מושג אם זה נכון אם לאו, אבל ככל שכן, יש מצב שהלך על העדה העלוואית בסוריה. הרי מבקשי רעתו של באשר ומשפחת אסד בכלל, נמנעים מלפגוע בעדה זו רק בגלל חוזקו של אחד מבניה. ברגע שזה ייעלם, לגמרי יש מצב שנראה 'רצח עם' כלפי אותה עדה.סוף עידן: קרובי משפחתו של אסד טוענים כי ברח מסוריה לתמיד
על פי הדיווח, מקורב לחוג המאוד קרוב של המשפחה בדמשק אמר כי אסד ומשפחתו עזבו את המדינה ביום רביעי וייתכן ועברו למוסקבה לתקופה בלתי מוגבלתwww.maariv.co.il
מצד אחד - זה באמת נשמע כמו מקריות. ביום רביעי התקדמות המתקפה לא הייתה גרועה כמו היום - וכנראה שהטיסה נקבעה מראשאין לי מושג אם זה נכון אם לאו, אבל ככל שכן, יש מצב שהלך על העדה העלוואית בסוריה. הרי מבקשי רעתו של באשר ומשפחת אסד בכלל, נמנעים מלפגוע בעדה זו רק בגלל חוזקו של אחד מבניה. ברגע שזה ייעלם, לגמרי יש מצב שנראה 'רצח עם' כלפי אותה עדה.
עם זאת ומבלי שהתעמקתי בכתבה ובאמינות מקורותיה, הדברים לא נשמעים לי סבירים. אני לא יודע בדיוק מה קורה שם כרגע, אבל בשאר אל אסד נשאר לשבת על כסאו גם בזמנים בהם היה מאוים ובמצב קשה, על פניו פי כמה מכפי שנמצא בו היום. אז אולי הוא קורא את המפה אחרת, אולי בגלל שחזבאללה לא שם כדי לסייע לו (אך מצד שני אירן עודנה חזקה ורוסיה פועלת אקטיבית לסייע לו ולפגוע ברודפיו). אבל לפחות עד שיוכח חד-משמעית שהדברים נכונים, לא אמהר לקבל את הגרסה הזאת.
הזמנים היום הרבה יותר קשים עבורו, החיזבאללה לא יכול יותר לעזור לו כפי שכתבת, האזרחים מנסים לברוח לדרום לבנון, אולם בשל ההסכם, ישראל לא נותנת להם והם במטווח כמו ברווזים.אין לי מושג אם זה נכון אם לאו, אבל ככל שכן, יש מצב שהלך על העדה העלוואית בסוריה. הרי מבקשי רעתו של באשר ומשפחת אסד בכלל, נמנעים מלפגוע בעדה זו רק בגלל חוזקו של אחד מבניה. ברגע שזה ייעלם, לגמרי יש מצב שנראה 'רצח עם' כלפי אותה עדה.
עם זאת ומבלי שהתעמקתי בכתבה ובאמינות מקורותיה, הדברים לא נשמעים לי סבירים. אני לא יודע בדיוק מה קורה שם כרגע, אבל בשאר אל אסד נשאר לשבת על כסאו גם בזמנים בהם היה מאוים ובמצב קשה, על פניו פי כמה מכפי שנמצא בו היום. אז אולי הוא קורא את המפה אחרת, אולי בגלל שחזבאללה לא שם כדי לסייע לו (אך מצד שני אירן עודנה חזקה ורוסיה פועלת אקטיבית לסייע לו ולפגוע ברודפיו). אבל לפחות עד שיוכח חד-משמעית שהדברים נכונים, לא אמהר לקבל את הגרסה הזאת.
רוסיה עובדתית עוזרת או מנסה לעזור.הזמנים היום הרבה יותר קשים עבורו, החיזבאללה לא יכול יותר לעזור לו כפי שכתבת, האזרחים מנסים לברוח לדרום לבנון, אולם בשל ההסכם, ישראל לא נותנת להם והם במטווח כמו ברווזים.
הם מאשימים אותנו ברצח עם, עכשיו הם יבנו מה זה רצח עם
אנחנו אימנו את המורדים במשך עשור, הם כעת לוחמים מיומנים וחיכו לזמן שחיזבאללה לא יפריע להם.
גם רוסיה כבר לא יכולה לסייע להם, חיילהם עזבו וגם לא נותנים לה להעביר אליהם נשק.
השאיר את החיילים שלו והאזרחים וברח.אחרי 72 שעות של תקיפות: "המורדים הסורים הגיעו לדמשק" - i24NEWS
גורמים סורים ל-i24NEWS: "המורדים החלו לפעול בבירה" • תושב חאלב הסביר כי חולשתו של חיזבאללה, בעקבות המלחמה בלבנון יצרה את חלון ההזדמנויות למורדים • לפי דיווחים, יותר מ-300 בני אדם נהרגו מתחילת המתקפהwww.i24news.tv
סוף עידן: קרובי משפחתו של אסד טוענים כי ברח מסוריה לתמיד
על פי הדיווח, מקורב לחוג המאוד קרוב של המשפחה בדמשק אמר כי אסד ומשפחתו עזבו את המדינה ביום רביעי וייתכן ועברו למוסקבה לתקופה בלתי מוגבלתwww.maariv.co.il
אם הוא באמת עזב את המדינה וברח, מה אכפת לו שאזרחי המדינה יפגינו נגדו ?השאיר את החיילים שלו והאזרחים וברח.
מוזר שתושבי סוריה לא יוצאים להפגין נגדו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.