לכל מי ששכח לא ידע לא שמע ו,,,

מצב
הנושא נעול.

אורי ז.

New member
תענה לעניין

ארץ ישראל ליהודים אין לי ויכוח איתך . למה היהודים החרדים לא מקיזים מדמם כדי להגן על הארץ הכל כך קדושה ? גם בימים כשאלוהים עזר לעמו במלחמות , העם נלחם . היהודים שאתה קורא להם ליצנים שופכים את דמם כדי להגן על הארץ שאתה קורא לה קדושה .

a-s-inv

New member
שוב העיקר תפל והתפל עיקר

אני מבטיח לך תשובה יותר מברורה לפחות מבחינתי אתה שואל למה לא כאן? כי כאן זה בטוח לא יובן ויש לי עניין שזה יובן בניגוד לשאר הדיונים כאן שאני מנהל בשביל הכיף נטו אם עוד לא שמת לב נפגעת למטה? אני יודע תהיה פחות בוטה תקבל יחס הוגן אני באמת ממליץ על פגישה קטנה למרות שאני מאמין ששנינו עסוקים אפילו טלפון זה לא טוב צריך קשר עין חבר , אם אתה באמת מחפש תשובה ולא סתם עוד ויכוח אגב,,, הרבה טועים בי כאן חלק מחשיבים אותי מפדלניק חלק שסניק וחלק נאצי אני לא זה ולא זה ולא זה לא זוכר מערכת בחירות שהייתי עיקבי בה אל תתפלא אם אומר לך שבבחירות הבאות לא יפריע לי להצביע ברק ולא בגלל,,,,,ששילמו לי

a-s-inv

New member
אל תהיה כבד ,,,,

תזכור שדיברת על חרדיות פאה זונות וכו`` פעם, זוכר? אז מה הרוסיה שלך יותר כשירה מבת ישראל אמיתית?

a-s-inv

New member
חלאס,,, בוא נעצור טוב?

מה זה כאן הי יויה אני שואל הי יויה אתם עונים? לא יצא מזה כלום אתה נפגע מהר מידי ושוכח את מילותיך ו,,,חבל לעולם אל תוכיח אחרים כל זמן שאתה נגוע באותה הבעיה או באותו הפגם תרצה נקיים פגישת ``רגיעה`` ותראה שאפשר לדבר אפשר לא כמו כאן יללה אני סיימתי כאן הערב אתה לא חייב לענות לילה טוב

אורי ז.

New member
ברגע שתבין

שאני לא נפגעתי , בי אתה לא פוגע . אתה פוגע בעצמך ובמה שאתה מתיימר לייצג. לכן אין לי אלא להניח שאינך יהודי דתי , אין ביכולתך להראות הבנה כלשהי ואין בך את התכונות הבסיסיות - ואני מתכוון לאנושיות לא יותר מזה .

מצב
הנושא נעול.
למעלה