לכל מי שתהה מה עמדת אירופה..

ne ro

New member
לכל מי שתהה מה עמדת אירופה..

עמדת הימין האירופי היא אחת: זו מילחמה ביו בני האור ( ישראל ארה"ב וחלק מהעולם המערבי ) בבני החושך ( האיסלם הפונדמליסטי). לבנון צמחה כלכלית בשנים האחרונות והתקרבה למדינה מערבית לאחר שאימצה כלכלה קפיטליסטית . תנופת בניה בבירות, תירות , עסקים , קידמה טכנולוגית ועוד. אבל כוחות הרשע והחושך עדין קימים בה ובראשם החיזבאללה ותומכיו הרבים שמאימים להחזיר את לבנון לתקופת ימי הביניים של דיכוי תרבותי ושפל כלכלי. הם רצחו את רפיק חרירי שקידם את לבנון משמעותית וניסה לחלצה מכוחות הרשע של סוריה ובני בריתה בלבנון. השינאה התהומית של החיזבאללה ושל העולם הערבי למדינת ישראל ולציונות מעבירה אותם על דעתם. במקום שהערבים ינצלו את ההישגים המפוארים של המפעל הציוני ואת כלכלתה המתקדמת של מדינת ישראל כדי לשפר את רמת חיים של אזרחיהם במדינותיהם הם עסוקים ללא הרף בניסיון לגזול ממדינת ישראל הקטנה את חלקת האדמה היחידה של העם היהודי ( שהם קוראים לה פלסטין) ומנציחים את בעית הפליטים של 48 ן67 למרות שלערבים ולעולם המוסלמי שטחים עצומים במיזרח התיכון ומשאבים כלכלים אדירים ( מהנפט) כדי לשקם את כל הפליטים ולא על חשבון מדינת ישראל הקטנה.

ne ro

New member
שימו לב: לא צינזרתי!!

תרגמתי מילה במילה במילה מצרפתית מהאתר הרשמי של המפלגות הצרפתיות : Mouvement pour la France (MPF) – Rassemblement pour la France (RPF) – Union pour un mouvement populaire (UMP) – Union pour la démocratie française (UDF הגדולות ושל הימין הצרפתי הקיצוני. אני אישית, לא מסכים איתה,למרות שאני רואה בה דברים נכונים, ולמרות שאני מכיר בחיזבאללה כארגון טרור איסלמי וזה נכון שחיזבאללה וסוריה רוצים לשלוט בלבנון ולדכא את העם הלבנוני שרוצה בעצמאות ולהיות מדינה מערבית.

אמורוסו

New member
כתבת דברים מצוינים...

אבל אם תרגמת והבאת את האתרים, תביא את הקישורים עצמם. אני רוצה לראות שזה באמת מה שהם כתבו, כי זה באמת מעולה וכמובן אני מסכים מילה במילה.

אמורוסו

New member
קורא

סביר.... אני עדיין לא מוצא את הכתבה. אם יש לך קישור ישיר לאיזשהו מאמר תמיכה.

הימין המתון אולי, הימין

הקיצוני ממש לא מת עלינו, נכון שהוא גם לא מת על המוסלמים אך בכל מקרה לנו הוא לא דואג. אני בכל אופן מסכים איתם על העיניין הזה, בכלל בכל הקשור לעיניין לבנון. לבנון אכן יכלה להיות מדינה משגשגת וביחסי שלום עם ישראל כבר לפני שנים, מאחר וסוריה ואירן באמצעות חיזבאללה בוחשים בה ללא הפסקה, היא נראית כמו שהיא נראית וכן, מה לעשות, גם אזרחיה סובלים.

ne ro

New member
המוסלמים אגב הם הכישלון של עצמם....

בגלל שהם רוצים להיות מקובלים, הם מהגרים למדינות מערביות.

למעלה