לכל מי שתהה מה פירוש השם זינה...

Maple85

New member
לכל מי שתהה מה פירוש השם זינה...

אז לפי אתר שיש בו פירושי שמות בכל מיני שפות (ותודה לדפי על הכתובת
), זה הפירוש: Xena - Greek origins meaning distant place or hospitable והנה הפירוש לשם גבריאל: Gabrielle - Meaning strong woman of God יש שם גם את הפירושים לשמות המלאים של רנה ולוסי, אבל אני לא אתחיל לעשות כאן רשימה, אז אני מוסיפה כאן קישור לכל המעוניין

Dafi the Mighty

New member
פפף...

היה שם גם את זינה?! לא היה שם ארס, אבל ראיתי את השם של אתנה והיה משהו שהזכיר לי את דייטי. אפודירה או משהו... לא בטוחה.

drunk cupid

New member
אני הסתכלתי על השם שלי והוא נמצא

שם... Maya- From the Roman goddess Mais the mother of Mercury. From the latin mai great. Pronounced (my-ah). May also originate from the Indian sanskrit maening magic or illusion. מיה....

hilabg

New member
מוזר... כי באחד הספרים שיש לי על

זינה, כתוב שהפירוש של זינה זה אורח, או משהו כזה, וגבריאל כתוב שזה שם עברי (שזה נכון בטוח) ושזה שם של בן...

stephanie w:p

New member
גם השם שלי נמצא . מגניב!!

Stephanie from the Greek "Stefanos" meaning a garland or crown. Could also mean wearer of the crown

THANATOS

New member
גבריאל???

גבריאל אינו סתם שם מהתנ"ך. גבריאל היה המלאך הראשי בצבאות המלאכים של אלוהים. הוא שמר על גן עדן והיה אחראי על רוח הצפון (רפאל-מזרח, אוריאל-דרום, מיכאל-מערב) והוא עשה זאת בשמוש בחרב אש... מעניין לדעת ששמו של בוראייס, מאהבה הראשון (?) של זינה, לקוח משמו של האל היווני בוראייס שהיה אחראי על... רוח הצפון! צירוף מקרים או הוראה מלמעלה? (______MORT

THANATOS

New member
ובבדיקה שעשיתי

פירוש השם שלי (גיא) מלשון לטיני הוא מילה בגרמנית עתיקה שפירושה יער או מרחב... הפירוש העברי נשמע יותר מעניין- עמק נמוך, קניון. (_______MORT

THANATOS

New member
גם בקטגוריה הגברית

מצוי השם גבריאל. הפירוש שם הוא אותו זהה לחלוטין מלבד ההחלפה בין MAN וWOMAN. הפירוש הנכון הוא של הקטגוריה הגברית: גבריאל- גבר+אל= גבר האל... (_______MORT

למעלה