לכל מי ש"קינאה" בי..

לכל מי ש"קינאה" בי..../images/Emo7.gif

שעדיין ירדתי למרות שזללתי.. ביום חמישי יש לי תור. כבר 3 שבועות שאני באנטי דיאטה (מהיומולדת של הגדולה) ובהתקפי אכילה קשים. לא נשקלתי בבית מרוב פחד.. (ותמיד אני שוכחת בבוקר ואני לא רוצה להרע את המצב...) איך חוזרים לשגרה? אני כל הזמן רעבה וכל הזמן אוכלת. בצקים ומה לא. אתמול אפילו קניתי לי פסק זמן בבוקר ושוקולד אחר בצהריים... הצילוווווווווווו

חן123

New member
לפעמים להשקל זה דווקא הפתרון

לפעמים השוק נותן את ה"סטירה" שאנחנו זקוקים לה כדי לחזור לשגרה. לפעמים ביקור אצל הדיאטנית עושה את זה, אולי דווקא טוב שיש לך תור ליום חמישי?

בדיוק נשקלתי ועליתי קילו../images/Emo7.gif

אני מקווה שזה יעזור לי לסתום את הפה.. אבל אני חוששת שלא. אוף

אתי אתי

New member
קודם כל ../images/Emo24.gif

אני לא קינאתי, זה מנחם?הייתי מתחילה בלחתוך סלט...

את זה לא דוגמא...../images/Emo140.gif

והתכוונתי לקנאה טובה. צודקת. כמובן.. הבעיה זה ביישום. תודה על התמיכה, היא מאוד מאוד עוזרת!

קלריסה

New member
אני לא אעזור לך

בדיוק כרגע נכנסתי לכתוב הודעה דומה: אני שמנה! אני אוכלת כל הזמן. זאת אומרת כל היום אני שומרת, ובערב ... באמת שחבל על הזמן, ובעיקר הקלוריות. אוף! מה יהיה איתי? בעבודה אני דווקא מקבלת המון מחמאות, וכמו מפגרת, במקום להגיד תודה ולחיך אני מתחילה להתווכח: מה פתאום? זאת אשליה אופטית, אני דווקא כבר המון זמן לא עושה ספורט ולא מקפידה - ההפך. איזה דפיקות, נכון?

צרת רבים לא מנחמת כלל..

לדעתי לא רק הפעם (מתי זה מנחם שלעוד מישהו רע?) מה יהיה?..

קלריסה

New member
נכון, את צודקת. מצד שני...

תארי לך שאת באה לשפת הים עם החתיך שלך והזאטוטים. כווווווולן, כלומר כוווווווווווול האימהות על החוף הן ברביות פגזיות בלונדיניות עם ביקיני פצפונצ'יק את מצליחה לדמיין? ותארי לך שלגמרי במקרה, סתם ככה, יש עוד אימא אחת שהיא, בואי נגיד בעדינות, לא מלובשות החוטיני וחולצות הבטן. לא תרגישי יותר נוח? ואם כולן היו בסגנון האימא העסיסית ה"מלאה במקומות הנכונים", את לא חושבת שהחיים היו לפחות יותר נוחים לנו? וסליחה שאני כזותי, איך נאמר... לא יודעת בטח יש לזה שם לא חיובי ;-P

../images/Emo42.gifהאמת?

בשישי היינו ביום ואני הבנתי פתאום שיש הרבה אנשים (או יותר נכון נשים, או יותר נכון נשים צעירות למדי..) שהן לא אחרי הריון וכבר עכשיו באמצע החורף הן נראות מצויין. היה די מבאס. ודווקא הייתי עם חברה שלי שהיא שמנה וזה בכלל בכלל לא ניחם אותי. אבל אני מבינה בדיוק למה את מתכוונת. כשאהיה מלאה במקומות הנכונים אני מבטיחה לא להתלונן. עכשיו אני מלאה בכל המקומות שיש..

למעלה