לכל ממורמרי החרמון

xsnow

New member
לכל ממורמרי החרמון

תקשיבו, ותקשיבו טוב. אני הייתי בסקי בחו"ל יותר מ-15 פעמים... ולא בגלל שיש לי בעייה עם החרמון, נהפכו, כי מי שבאמת אוהב סקי/סנובורד, ישלב בין השניים ! לגבי המחירים: אני חזרתי שבוע שעבר מאוסטריה, שם סקי-פס יומי (באתר שנקרא שטובאי והוא לא כ"כ גדול) עולה 45 דולאר !!!!!!!! אז תרדו מעניין המחירים. חשבתם כמה עולה ביטוח בשנה בחרמון ??? אני משער שלא !! אז רק כדי להסב לכם את עור התוף... ביטוח לחורף בחרמון (מבירורים שעשיתי) מגיעה ללמעלה מתשעה מליון שקלים !!!!! לשלם 175 ש"ח על סקי פס יומי זה לא יקר ! עכשיו שהייתי באוסטריה, אנשים שם עומדים בטור לרכבר יותר מ-20 דקות ואף אחד לא מתלונן. היה יום אחד שסגרו את הההר בשעה 11 בבוקר כי היו קצת רוחות וערפל ... אף אחד לא הוציא מילה מהפה שלו, וכולם ירדו לבתי הלון כמו אנשים מתורבתים! חברים, הבעייה היא לא בחרמון, הבעייה נעוצה בכם ! ביחס המזלזל שלכם, בקו המחשבה המעוות שלכם שאומר שעבור 200 ש"ח שאתם משלמים מגיע לכם את כל העולם ! איפה עוד שמעו באתר סקי אחר בעולם שאפשר להגיע למשרדי ההנהלה ולבקש סקי-פס כי מזג האויר לא מוצא חן בעיינך ?! אז בבקשה ממכם ...

xsnow

New member
שתמע, תראה ...

אתה חושב שכל היום אני בבטלה ?! אני עושה פה ושם דברים בחיים שלי אתה יודע ?!
אחד מהם זה לנהל את איקס-סנו ... שזה לא קל ...... אבל ביום מן הימים נכתוב לך כתבה נחמדה. בינתיים, תדאג שלא ישמיצו לחינם את החרמון (:) יהונתן

מה לעשות... צודק!!!! מסכימה!! אבל

שכחת כמה דברים... טיסה מלון ביטוח רפואי וכו´ חופשת סקי זה לא כ"כ זול

xsnow

New member
נו, אז מה אמרתי ...

שתפסיקו להתלונן על החרמון, יש לו הרבה יותר צדדים חיוביים מאשר שליליים. זה האתר היחידי שלנו, כל שנה הוא מתפתח, משתכלל. ידעתם שהשכרת הציוד בחרמון היא הגדולה בעולם ??? בטוח שלא, אז תדעו את זה עכשיו ! תפסיקו כבר להתלונן. החרמון זה אחלה של מקום ! מי שהורס אותו זה אנחנו, האנשים שמגיעים אליו. אם כל אחד מאיתנו יעשה את השינוי הקטן בעצמו, ויגיע בגישה חיובית, תראו כמה תהנו ! אני תמיד נהנה.

poziman

New member
היי, תראה מה אני חושב:

אכן, יש בעיה ב"ישראלים" ואני מסכים איתך שאנחנו חרא של עם, חוצפנים, מגעילים, חושבים רק על עצמנו כל הזמן ומנסים לחתוך גם במקומות שאי אפשר! אבל... בחרמון, גם הם ישראלים כמונו, לוקחים תשלום גם בכניסה לאתר, שלא עושים את זה באף מקום בעולם, ובנוגע לסקי פס היקר, אתה לא יכול להשוות בכלל למחירים של סקי פס בחול, כי גם יש יותר זולים למשל אני הייתי באוסטריה שבוע עם סקי פס ב100 דולר לכל השבוע! והיה אחלה של סקי, וגם האתרים שם בערך גדולים מהחרמון פי- 6 או 7 או 8 או 9.... ואני בטוח שהביטוח שלהם גדול גם פי 10 או 11 או 12... ואנשים לא מתלוננים... אה... גם אני לא מתלונן, אני אלך השנה לחרמון כמו כל שנה, אשלם את כל מה שאני צריך לשלם ואקווה לתנאים טובים... אני מכיר את ההרגשה המגעילה שכשאתה ממש ממש רוצה לעשות סקי אבל אין תנאים.. ויש אנשים שמגיבים להרגשה הזאת קצת בזעם כי הם ישראלים... טוב, חפיף, כל עוד אף אחד לא מת הכל יהיה בסדר. רק אל תהרגו אף אחד!!!! אני החלטתי שאני כבר לא מתעצבן מהשטויות שישראלים עושים! אין מה לעשות ככה אנחנו!

oferbar

New member
אם לכנרת קוראים "ים"

אז לחרמון מגיע להקרא "אתר סקי". בחצי יום בגלישה איטית לאחור גומרים את כל המסלולים... אבל מה לעשות, זה שלנו

למעלה