לכל ממליצי הSUNSET למיניהם !!!
דבר אחד יש לי להגיד לכם - למה ?? אבל שוב למה סאן סט כשיש את הסאן רייז הסאן סט מקום שומם - במיוחד לפני הפול מון , אין אור בלילה , מרוחק מאד מכל איזורי הפעילות , מהפאבים , מהאינטרנטים, מהשבע אילבע
בקיצור גועל של מקום , אפילו החוף שלו מכוער לחלוטין ומלוכלך מזבל . אז לסיכום - במקום לשמוע עצות אחיטופל - תשמעו לי ותלכו לסאן רייז - מקום בו יש חיים , קצת רעש לא מזיק , אוכל , בלאגנים והרבה שמש שיקים וים. (בואו לא נשכח את הצ´יקן קורנר ומאמה שניצל שנמצאים שם ) ולבסוף - אני חייב לציין שהמקום שהכי נהניתי להיות בו בסאן רייז הוא ה - SK - זהו הגסט האוס שבו מתרכזי בדרך כלל הישראלים ויש לו בעלת גסט האוס מדהימה, הבחורה התאילנדית הכי נחמדה שהכרתי במהלך החודש וחצי שהייתי שם. הוא כלכך מבוקש שיש לו רשימת המתנה של איזה 20 או יותר . לכן תירשמו מראש ותבואו יום למחרת בערך בשעה 10 או לפני כדי להבטיח מקום. זהו בנתיים - את התמונות שלי אני אעלה בהקדם. כדאי לכם לחכות. תאילנד - חכי לי בשנה הבאה אני שם שוב.
דבר אחד יש לי להגיד לכם - למה ?? אבל שוב למה סאן סט כשיש את הסאן רייז הסאן סט מקום שומם - במיוחד לפני הפול מון , אין אור בלילה , מרוחק מאד מכל איזורי הפעילות , מהפאבים , מהאינטרנטים, מהשבע אילבע