לכל מעירי הערות הגזעניות

.maya.

New member
לכל מעירי הערות הגזעניות

אני לא מבינה איך משהו ששיך לעם שבבל תמיד מגזענות וחוסר אנושיות כלפיו יכול להרשות לעצמו להיות גזעני. אתם פושעים כלפי יהודים שנרצחו, נרדפו והופלו בגלל העם שאליו הם משתייכים בזה שאתם מדברים על חיי אדם כחסרי ערך.גזענות היא פשע כלפי האנושות והעם היהודי!!! אז אולי תעירו הערות לגיטימיות שנוגעות למצב ולא תברחו ממנו ע``י האשמת הגזע? מי שאומר שהרוצחים הנתעבים האלה רצחו כי הם ערבים מוריד מהם אחריות כבני אדם.

אלוני.

New member
לא

אני לא מייחס את הרצח לזה שהם ערבים אלא לזה שהנרצחים יהודים !

אלוני.

New member
לדעתך

הם היו רוצחים גם זוג מטיילים גרמנים שהיו עוברים במקום ?

.maya.

New member
זה לא מה שאמרתי

אני מתביישת ביהודים גזענים. (ובגזענות בכלל) אני לא אומרת שהם לא נרצחו כי הם יהודים, אבל אני חושבת שגזענות כלפי ערבים לא מובילה אותנו לשום מקום אלא הופכת אותנו לפחות ופחות אנושיים. אתה צודק אבל לא על זה דיברתי.

תפסיקי להיות צדקנית זה גובל בצביעות

אפילו האנשים השמלאנים ביותר הפכו השבוע לימנים ללא רצונם כולם מודים שאין פרטנר לשום שלום כולם יודעים שהם אשמים במהומות אז מה את מנסה לומר ? אני מצדיקה אותם, הם מסכנים, אנחנו חיות, הם שוחרי שלום, אנחנו מחרחרי ריב ומדון, הם מנסים להפסיק המהומות, אנחנו מבצעים לינצ`ים,וכו` אם זה מה שאת חושבת או אז אני אעזוב אותך לנפשך ואבין שאת ערביה מתחזה שסתם משגעת את השכל

.maya.

New member
יהודיה דווקא.

אני גם כבר לא רואה שיש פרטנר לשלום. מה הקשר בין זה לזה שגיזענות זה דבר רע. גם לא כלפיי ערבים!! אני יודעת שהפלשתינאים וערפאת בראשם אשמים בזה. אין קשר בין זה לזה שהאמירות הגזעניות האלה לא לגיטימיות. וחוץ מזה, מתי תבבין שדעה שונה היא דבר לגיטימי?

ללגיטמיות אין גבול?

אני מכבד דעות שונות כשהן לגיטמיות אבל שלך ממש משונות את מודה שהערבים התחילו אבל את מגנה עליהם מה את באמת חושבת? אבל באמת

.maya.

New member
תקרא היטב.

לא הגנתי עליהם אף לא לרגע. אני תקפתי שני דברים , חומד, את הגזענות ואת הרעיון שנקמת דם היא הפתרון. אולי המלחמה בלתי נמנעת אבל נלחמים כשיש אינטרס מדיני ביטחוני ולא כי הם ערבים. אם משהו אומר שצריך להילחם או להרוג ומנמק בהגיון זו דעה לגיטימית יקירי, אבל גזענות זה לה נימוק הגיוני.

אז את יכולה לנשום עמוק

אף אחד לא שונא אותם בגלל שהם ערבים אני כתבתי באריכות על זה הרי זה בדיוק הפוך הם שונאים אותנו כיהודים ותו לא אני שונא אותם על התנהגותם אוף אין לי כח להסביר את זה שוב אני מקווה שתביני ותפסיקי לכנות אותי בשמות חיבה זה לא רציני

.maya.

New member
נשמתי

לא שמות חיבה אלא צורת דיבור. אני אפסיק. הבנתיואני שמחה. פשוט הרגשתי שכדי לנהל דיון רציני צריך לדבר עובדות ודעות בלי לתקוף ללא כבוד לאדם האחר.

שמות חיבה הם לא כבוד.

אני לא ארחיב בנושא זה אבל אני לא מרגיש מכובד אם קוראים לי יקירי אלא אם כן אני באמת יקירם וכו` זה נראה כמו זלזול (סגי נהור)

.maya.

New member
לא זלזול

אני פשוט תמיד כותבת ככה, בלי קשר לנושא. זה לא מתוך חוסר כבוד, זו ב א מ ת צורת דיבור שכזו.

Beja

New member
יום כיפור 2000-1973

כאיש שמאל שרצה מאוד להאמין שיש עם מי לדבר ועים מי ליצור חיים טובים יותר המציאות טפחה על פני קשות. לפני 27 שנים אז בתור ילד בן 5 שכמעט ואיבד את אביו אני מאמין שאין ברירה אלא להגיב בעוצמה, הכדי לקבוע עובדות ומקם את אנשי הטרור במקום בו הם ראוים להיות (עמוק באדמה). עד כה נעשה מעט מדי מאוחר מדי ובעוצמה מזערית. הפלשטינאים חוששים (אמנם הם ממשיכים לשדר באמצעי התקשורת ביטחון עצמי רב) אך הם יודעים כי ערפאת מוביל אותם לאבדון (ניתוק ממדינות המערב הנאורות ושיוכם למשפחת הטרור). את המומנט הזה עלינו לנצל ולקבוע עובדות בשטח (אין משמעות לשעחי A B או C) כל נקודה חשובה לנו ראוי שתהיה תחת שליטה, ותמיכה מלאה וסיוע ציבורי למתנחלים (שצדקו במה שאמרו....). ולכל יפי הנפש (ואמא שלי בינהם) החלום נגוז עזרנו להעיר מפלצת מתרדמתה והיא עומדת לכול אותנו. יש להיות חזקים כי העתיד נראה ורוד (אם ברק ימשיך במדיניות התקיפה וההענשה יהיה ליהודים טוב). חג שמח ואני מאמין שילדי יעשו שלום אמיתי.

ms2001

New member
נכון , אבל לא לשכוח את ביקור שרון

טוב שמישהו גילה שמדובר בפורום גזעני שמטרתו זה להאשים את הערבים בכל מה שקורה ושכחו כי כל המהומות אם זה בגדה או בעזה או בין ערביי ישראל התחילו כתוצאה מביקורו של שרון במסגד אלאקצא , שרון הבעיר את השטח וברק האשים את ערפאת . אני שואל כאן: האם המתפרעים היהודים בין אם הם מתנחלים או תושבי נצרת עילית התפרעו ועשו מהומותת בהוראה מברק?? האם ערביי ישראל עשו את מה שעשו כתוצאה מהוראות של ערפאת או המנהיגים שלהם? התשובות : לא לא לא ,הערבים בגדה , בעזה ובישראל עשו את מה שעשו כי ראו בביקור הרוצח שרון כביקור שמאיים על קודש הקודשים שלהם בארץ הזו שזה מסגד אלאקצא. ולכן אני מאשים את שרון בהבערת השטח ואח``כ אני מאשים את ברק שלא ידע להרגיע את הרוחות אלא הורה לצבא לרצוח כמה שיותר ערבים והתוצאה :130 נרצחים ערביים מהם:14 ערבים ישראלים.

אתה בור

לשיטתך זה לא מנגנון ההסתה של ידידך ערפאת שגרם לכך (ואם גם את זה אתה לא רואה כדי שתצפה במה שקרוי טלוויזיה פלשתינית) ולא האספסוף הפלשתינאי שנקרא בטעות המשטרה פלשתינאית אלא שרון שהלך לבקר בשטח ריבוני של מדינת ישראל. עכשיו הבנתי אותך שרון והמתנחלים התקשרו לפלשתינאים תוך כדי שאלה שומעים מוסיקה קלאסית והפריעו לשלבתם ואמרו להם לכו ותעשו לינץ` בחיילים ברברים. והפלשתינאים מתוך פחד עשו את מה ששרון והמתנחלים אמרו להם. תגיד לי עד איפה העיברון שלכם אתם טיפשים. תמיד הימין אשם. אתם מוכנים לקבל את ערפאת המחבל וכנופיתו ולא מוכנים לקבל את שרון שיש לו הרבה זכויות בזה שאתם בכלל חיים פה. השינאה מעבירה אותכם מדעתכם. ואין לכם הבנה שכל תפיסת השלום שלכם פשטה את הרגל. תבינו שלא עושים שלום עם טרוריסט. תפתח עיניים

האם הביקור מצדיק רצח חייל?

אל תשכח אתה שאתם התחלתם באלימות פיזית שתורגמה לרצח חייל ודרך אגב אם אתה רוצה להתווכח אל תעלם לנו אתה זורק משפט מאשים ולא קורא את התגובות תענה לי על השאלה! האם הביקור של שרון הצדיק את רצח החייל?

למעלה