לכל מעריצי ג'ק...

קרנון2

New member
לכל מעריצי ג'ק...

שמתי לב שיש פה בפורום המון אנשים שמתים על ג'ק אבוט... בלי לפגוע באף אחד- ל-מ-ה???????????? הבן-אדם כל כך חסר חיים שהוא כל היום נדבק לאחותו האומללה שלה במקרה יש חיים. הוא התנזר כנראה מנשים לחלוטין ואין לו מה לעשות עם עצמו כל כך חוץ מלחזור על אותן "בדיחות" משומשות על המשופם. אין מה לומר לג'ק יש שנינות מדהימה, וציניות שחבל על הזמן, אבל הוא חייב למצוא לעצמו חיים משלו ולהפסיק להטריד את כל העיר בלנסות למצוא פתרונות לבעיות שלהם. הוא נראה לפעמים כל כך סקרן ורעב לפיסת מידע חדשה על אחותו או כל יצור חי אחר שהוא מכיר שלפעמים אני חושבת שהכיוון שלו בחיים הוא להיות העוזר של ליאנה לב (הפקאצ'ה הזאת!)או ללכת להיות פסיכולוג, ככה לפחות הוא יתוגמל בשכר. אני חושבת שאפילו לג'ון יש יותר חיים מלו. אולי הוא צריך לפנות למרי שתארגן לו קבוצת תמיכה בכנסייה, או שאולי הוא יספק את סקרנותו בשמיעת סיפורים של הזקנות האלו (החברות של מרי- אם יש לה כאלה) שממילא אין להן עם מי לדבר.

טוב בתור אחד מהם....

ג'ק הוא בחור מיוחד יש לו קסם אישי ואישיות טובה, הוא תמיד דואג למשפחה שלו שהיא במקום הראשון (למרות שהוא קצת מגזים עם אשלי) והחזרת ז'ובו לאביו מראה על האיכפתיות הרבה שלו. וגם הוא תמיד עוזר לבילי ותומך בו. ובכל זה הוא עדיף ויקטור..... אכן ג'ק עסוק הרבה באחרים ופחות בעצמו והוא זקוק לאישה ובמקרה אני מכיר ג'ינג'ית אחת שמוכנה לתפוס את התפקיד

The Abbott Girl

New member
האמממ מישהו קרא לי?

עכשיו להתנפלות: סליחה?! למה לאהוב את ג'ק?! יש הרבה סיבות
קודם כל תסתכלי עליו
תגידי לי שהוא לא מדהים
דבר שני: הוא התנזר מנשים? למה אני לא שמעתי על זה? אומנם האחרונה שידוע לנו אם אני לא טועה היא ליאנה אבל צפויים לג'ק דברים בהמשך, אל תדאגי. לגבי המעורבות יתר בחיים של אחותו - נכון שלפעמים הוא מתערב לה יותר מידי בחיים אבל... זה רק בגלל שהוא אוהב אותה כ"כ!!! את רואה אותו הולך ומתערב לכריסטין בחיים?! מה אכ'פת לו ממנה? אז הוא אוהב את אחותו ולא רוצה שהיא תעשה טעויות, אני מבינה אותה! נכון שלפעמים צריך להיות גבולות, אבל תראי איזה אח מדהים! מוכן להיות השושבין של איש שהוא שונא רק בגלל אחותו. עם כל הכנות באמת, הלוואי עלי אח כזה. ודבר אחרון לגבי ויקטור - נו אחרי כל מה שויקטור עשה לג'ק באמת ג'ק לא צריך לנקום? לנסות להחזיר לעצמו את מה ששייך לו? אני תומכת בו 100%
. יום טוב

קרנון2

New member
מצטערת...

אני מקווה שלא עצבנתי אותך... אני מתה על ג'ק פשוט אני יוצאת מהכלים כשהוא דוחף את האף, ובייחוד דווקא עכשיו. בקשר למה שאמרת על החשבון הפתוח של ג'ק וויקטור... תתקני אותי אם אני טועה אבל, אם זכור לי נכון זה די אשמתו של ג'ק העובדה שמשפחתו איבדה את ז'בו, וחוץ מזה ביזנס זה ביזנס וזה לא שהם היו אי פעם חבריםת אז זה לא שויקטור בגד בחברות עמו, הם מאז ומעולם היו יריבים הן בעסקים והן במישור הרומנטי (ניקי, דיאן). כך שגם ויקטור הרבה פעמים לא בסדר כי הוא קשוח וקר לבת וג'ק המון פעמים מתנהג כמו ילד קטן. אבל זוהי דעתי. בכל מקרה, אני לא מסוגלת לדמיין את צמ"ח ללא ג'ק, אחרת מי יחייך כל הזמן? לילה טוב

ואילו, אני, שמתי לב לעוד תופעה

כמעט, לכל מי שיש שיער ארוך (מהנשים כמובן) מסתפר, שמתם לב לכך ? ? ? היש לכם מושג מה הסיבה ? ? ? מה כ"כ נורא בישער ארוך שהם ממהרים להסתפר ? ? ? הלו, הם לא עצמם מטפלים בשיער, אז מדוע זה כך ? ? ? פיליס, נינה (איזה שיער היה לנינה), אשתו הנוכחית של ראיין (למה אני צריכה כל הזמן לשכוח שמות מה קורה איתי) ? ? ? ניקי, אשלי, ג'יל (איך לפעמים).מקווה, שיכולה אנוכי להביע את דעתי מאחר, שאני חדשה כאן אך, זוהי אחת הסידרות, האהובות עליי ביותר.

לפי דעתי הסיבה...

לפי דעתי המעבר מהשיער הארוך לקצר יותר זה מהסיבה הפשוטה שכבר עברו מזמן שנות השמונים שבהם היה נפוץ שיער ארוך וכנראה חשבו שהשחקנים צריכים לעבור למראה מודרני יותר. המעבר עצמו לא היה חד מי ששם לב עם השנים השיער של השחקניות התקצר במעט עד שהגענו למה שעכשיו. אצל חלק מהנשים זה נראה יפה ואצל חלק לא (כמו נינה). וברוכה הבאה לפורום

תודה על התגובה על קבלת הפנים

שיער ארוך זה תמיד יפה ומושך, לא חשוב, באיזו שנה אנו. מידי פעם, שמתי לב לסידרות אחרות ואני רואה, שדווקא בסידרות אחרות הנשים נוטות להשאיר את שיערן הארוך. השינוי החד היה גם אצל ניקי, ואשלי, לפי דעתי. גם לאשלי היה שיער ארוך מדהים. היא שיחקה גם בסידרה אחרת. אם אני זוכרת נכון זה היה או, ב"ימיי חיינו" או, ב"לחיות את החיים (מצטערת, שאני מציינת שמות של סידרות אחרות), וגם בסידרה זו שיערה היה בולט.

למעלה