לכל מעריצי כריסטין - הקשיבו !

לכל מעריצי כריסטין - הקשיבו !

כל השמועות שכריסטין מובילה, היא שמועה לא נכונה. אומנם זה נכון, שרוב הקהל רוצה את כריסטין ויעשה הכל למענה, כמו גם אתם ואתם יחד עם רבים. אולם, ההצבעות לכריסטין לא נקלטו ויש תקלה באתר וואלה. לכן, אני מבקשת שכולנו ניקח חלק מעשייה של ממש כך שכל אחד מאיתנו יתקשר לתוכן וואלה למס' טלפון 03-6010693 וישאיר הודעה כזאת: " שלום, רציתי להתריע שיש תקלה טכנית שנמשכת הרבה מאוד זמן בסקר לגבי הדוגמניות, כי ידועים לי אישית ובוודאות שהרבה מאוד אנשים הצביעו בעד כריסטין, ובעקבות כך רק מס' המצביעים גדל אבל האחוזים לטובת כריסטין נשארו רק 25% בלבד כבר הרבה זמן, ולפי בדיקות שערכתי יחד עם עוד הרבה אנשים, זה לא הגיוני בכלל והתוצאת הסקר לא משקפת נכונה את ההצבעות שהגולשים הצביעו בפועל ואם לא היתה התקלה והתוצאה היתה משקפת את האמת, ללא ספק שהיו גם רואים בתוצאה שכריסטין מובילה בהפרש עצום ביחס לאחרות". בבקשה ! אני מתחננת אליכם, תתקשרו ותגידו את זה. בנוסף, כדאי שתשלחו מייל לערוץ 10 עם אותו מסר. כריסטין עקב העוול שעושים לה, כבר לא מובילה וצריך לעשות הכל כדי להציל אותה. בואו ניזום ונתעורר לעשות למענה מעשים ונתרגם את אהבתנו אליה למעשים שיעזרו לנו להחזיר אותה לגמר הגדול כדי שהיא תנצח. יישר כוח לכם !

תשובה מאוהד קריסטין:

1. לא נראה לי שזה בכלל משנה מי מובילה ומי לא מובילה. אני חושב שההפקה עושה פאן בדרכים שהיא רואה לנכון. למשל, בשנה שעברה הוחזרה בחורה אחת והשנה שתיים. מה זה אומר - ששתיהן קיבלו מספר קולות זהה? לא, סתם חרטה. הם ראו שיש לכל אחת קהל מעריצים מכובד והחזירו אותן כדי שיצפו בתוכנית. 2. הצבעות בוואלה - ברגע שהצבעת פעם אחת, ההצבעה החוזרת לא נקלטת. הם מקבלים רק קול אחד מכל מחשב, שמים לך עוגיה ומזהים שהצבעת. 3. ההתפלגות בין נטלי וקריסטין - אולי לנטלי יש יותר מעריצים במקומות שאת לא מסתובבת בהם, אני בטוח למשל שרוב הצופים בערי הפיתוח מצביעים לה, וחוץ מזה היא עשתה קמפיין נכבד. אולי בגלל זה הצביעו לה יותר למרות שגם לדעתי קריסטין שווה פי אלף יותר. 4. אני מהמר שהם בכל מקרה לא יכתירו בחורה שהודחה. 5. תני כבוד לקריסטין - עם המראה שלה וכישרון השירה שלה היא תסתדר בחיים טוב מאוד גם בלי לנצח בתוכנית!

למעלה