לכל משעובד עם בובות וילדים-ודאו של יוצר סדרת

גדול, תודה רבה רבה. רעיונות מצויינים לעבודה

עם ילדים. את חדשה בפורום לא??? ברוכה הבאה, נשמח לשמוע עלייך קצת יותר פרטים.

amaya31

New member
היי המון קינמון וכולם אני קוראת ותיקה מאוד

אני הייתי אחת התלמידות הנלהבות של המרכז בחולון, למדתי כמה קורסים וגם למדתי אצל מריה בגבעתיים בובות ספוג ואז.......................ב שלוש וחצי שנים נולדו שלושה ילדים ו.........יש כאלה שמצליחים עם חמישה ויותר ילדים לחזור לתחום אני לצערי לא הצלחתי ומאז לא מפסיקה לחלום שיום אחד אפרוש כנפיים יום אחד כשהם יגדלו................. מאז אני מדי פעם מציצה באתרים של בניית בובות , קוראת בהתלהבות בפורום הזה ואגב היום ההוא כנראה כבר לא כל כך רחוק כי הגדולה כבר בת 6! האמצעית 5 והקטן כמעט שלוש אז ...........תינוקות חדשים לא נראים באופק ונראה לי שכבר לא יראו -רק בובות! שמחתי לחלוק את הקישור , הוא באמת שווה צפיה. תודה על המקום לשפוך טיפה את הלב..................... כאן גם המקום לספר ששרונה שפירא הייתה מורה שלי בבית ספר, במגמת תאטרון והטמיעה בי את ההתלהבות שלה מהתחום..... זה מדבק לכל החיים, מי כמוכם יודע

תותיער

New member
אפשר ל../images/Emo207.gif לשאלה שקשורה לסרטון?

1) סרטון מדהים ומלא רעיונות אז תודה...
2) בהיותי חדשה לגמרי בתחום, איפה אני יכולה למצוא מודל/ הסברים/ תבניות לבנות בובה מספוג כמו שמופיעה בסוף הסרטון? תודה!

amaya31

New member
יכולה להמליץ לך על מרכז בחולון -שם לומדים הכל

ואם ככרגע אין לך פנאי ללימודים תחפשי בגוגל יש הרבה סרטונים ואתרים

barak97

New member
המדריך המלא שלו כאן.. ../images/Emo40.gif

‪www.ehow.com/videos-on_3283_make-puppets.html‬

amaya אני דווקא זוכר אותך

או לפחות את הכינוי שלך כאן. רציתי לברך אותך בברכת ברוכה השבה אלינו כי זמן רב לא כתבת פה אבל שמחתי לדעת שאת קוראת בהתלהבות ועוקבת גם כשאת לא מגיבה. לעולם אל תפסיקי לחלום וזה עוד יתגשם ויקרה בעתיד!!!! אין בעד מה ואת תמיד מוזמנת לשפוך את הלב אצלנו ואיתנו, לחלוק רעיונות, הצעות, המלצות ואפילו קיטורים על חיי היום יום. אכן תחום מדבק מאווווווווד ושרונה זה סיפור עצוב אבל אפשר לנסות להתנחם בעובדה שהיא השאירה אחריה, מלבד משפחה כמובן, יצירות, הצגות ותלמידים\ות שנדבקו בזכותה בהתלהבות שלה ואהבתה לתחום

להמון קינמון, ברק ועוד משהו לamaya

תודות רבות לקינמון ולברק על תגובותיהם והתגייסותם המהירה לסייע ולא בפעם הראשונה בימים האחרונים
המשיכו ככה ועזרו לנו ליצור פורום פעיל, תוסס,חברי, אחד כזה שחבריו נכונים לעזור ולהעניק מהידע\ניסיון שלהם בכל עת. תודה רבה גם לך amaya על השיתוף בקישור
נשמח לכל קישור נוסף שתמצאי בשיטוטייך ברחבי האינטרנט ושתחשבי שיכול לעניין את הפורום.

barak97

New member
חחח אני הרבה מול המחשב ../images/Emo40.gif

ומרענן את ה"השעה האחרונה", כך שאני יכול לראות את ההודעות החדשות ואם יש משהו שאני יודע... אני משתדל לענות. אני רואה בזה דבר לגיטימי ורגיל בפורומים, לקבל על כך תודה?

כשאתה צעיר יש לך יותר זמן מחשב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דודי

הכל באמת נעשה מתוך רצון טוב לשתף מהניסיון, בכיף ובאהבה גדולה. בוקר טוב לכולם ויום ירושלים מקסים.

amaya31

New member
תודה לכם על קבלת פנים חמה, אשמח תמיד לשתף אם

אם אמצא משהו מעניין.

יהבוליק

New member
איזה קישור נחמד!

תוך כדי הסבר הוא בונה את הבובות... ממש אהבתי , כמה שזה יכול להיות פשוט ומהיר1 תודה!

למעלה