לכל משפחת טיפקס-יום משפחה שמייח

טיפקסית

New member
לכל משפחת טיפקס-יום משפחה שמייח

מי ייתן והמשפחה שלנו תמשיך להתרחב,ולהפיץ את המוזיקה האיכותית. שנמשיך להיות קצת כמו משפחה אחד לשני,שנדע לתמוך אחד בשני כשצריך,שנדע להקשיב בהרמוניה אחד לשני. פשוט....שנמשיך להיות המשפחה הכי חמה שניתן. אוהבת אתכם תמיייייייייד ושיהיה לכולכם יום משפחה שמח

טיפקסית

New member
../images/Emo45.gif גל וקובי כל הכבוד וסחתיין

על ההתמדה שלכם פה [בתקווה שזה רק יילך ויגדל]
על הרצון
על שיתוף הפעולה
ועל האווירה המפולפלת והמצחיקה שאתם משרים פה
אני מקווה שאחריכם גם חבר'ה אחרים מהלהקה יגיעו [ומי שאני רוצה שיגיע כבר יודע על זה די מזמן] אבל פשוט תודה על זה שאתם פה בתקווה להמשך עתיד פורה ולצמיחת הפורום הרבה כבוד
אוהבים אתכם

|כן |../images/Emo13.gif

אני רוצה להרים כוסית (של מיץ תפוחים)
לכבוד הפורום שלאט לאט הוא מתפתח. לחיים!

efraim teapacks

New member
ברכה ומשאלה קצבית

טוב, רציתי לומר שבאמת חמוד הפורום הזה ותודה על הלבביות שאני מרגיש פה. בתור חובב מקצבים והקשה על מצילות ועורות מתוחים, אני רוצה להביע פה משאלה שבאלבום הקרב יתבטא כשרון התיפוף המדהים של מוטי יוסף. הוא מתופף ענק (אני זוכר אותו עוד מכנסיית השכל). לצערי הרב, פעמים רבות במוסיקה הישראלית יש מעין סירוס של מתופפים בחומרים מוקלטים לעומת ביצועים חיים בהופעות. מוטי יוסף בהופעה זה פשוט תענוג לאוזניים ולעיניים. אני אישית מאוד אוהב מקצבים עם "צבע" שהם לא רק פונקציונאליים. ברוק מתקדם, למשל, זה מאוד בולט בהרבה מקרים (טוב, שם גם יש המון מקצבים שבורים ולא סימטריים). בקיצור, הלוואי והכישרון הזה של מוטי יבוא לידי ביטוי באלבום הבא ולא רק בהופעות. אינשאללה. מה דעתכם ?

slallum

New member
../images/Emo45.gif

רוק מתקדם זה טוב. אבל זה לא כל כך קשור לשירשור

slallum

New member
../images/Emo45.gif

רוק מתקדם זה טוב. אבל זה לא כל כך קשור לשירשור

efraim teapacks

New member
אכן

כן, רוק מתקדם זה מצויין ! (שמתי לב לציטוט של supper`s ready). בנוגע לשרשור: אין לי מושג איך זה הגיע לכאן, זה היה אמור להופיע כהודעה חדשה אבל נו מילא... שמת לב שגם לטיפקס יש פה ושם נגיעות "מתקדמות", משקלים א-סימטריים וכד' ?

הוד11

New member
בנוגע לשרשור

אני שרשרתי לפה כמה הודעות קטנות שיהיה הודעה גדולה אחת

למעלה