לכל משתתפי הפורום היקרים ! וגם המבקרים הסמויים :)

לכל משתתפי הפורום היקרים ! וגם המבקרים הסמויים :)

``תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה``. עם פרוס השנה החדשה, אני מאחלת לכם שנת תשס``א טובה !!! שתהיה לכולכם : שנה מיוחדת ונפלאה מלאת אהבה. שנת שלום. שנת אושר, עושר ושמחה. שנת התגשמות חלומות, הצלחה ושגשוג בלימודים, בעבודה ובחיים. שנת בריאות ושלווה, טהורה ויפה. שתתחדש עלינו שנה טובה ומתוקה ! ובמעמד זה גם אאחל גמר חתימה טובה לכולם ! שלכם, מכל הלב - ענבל.

קרני

New member
את נפלאה! תודה! :))

ושכל איחולייך לעולם, יהיו מנת חלקך... שנה טובה מלאך (כבר לא כל כך בודד...;-)) @ @ J U

תבורכי!

שמחתי לקרוא את ההודעה שכתבת הן בפורום עצמו והן בקובץ Word. תבורכי שירבו כמוך. אהוד בן-פורת (בעל האתר ``המשוררים בעם``)

תודה :)

אהוד - ביקרת באתרך - אתר הבנוי להפליא מאוד נהניתי הייתי רוצה לבקש ממך שתפרסם לנו טעימה קטנה מהכישרון שלך כאן בפורום - אני אשמח מאוד אם תעשה זאת שמחה שבחרת לבקר כאן... ומאחלת לך המון בהצלחה !!!

שיר מהספר שלי כבקשתך

מאחר וביקשת שאני אכתוב כאן משהו מהדברים שאני כותב באתר שלי (``המשוררים בעם``). אז הנה שיר מהספר שלי ``הצגת החיים`` שהוא שיר שנכתב כרמיזה לכל הבחורות שקוראות את הספר שלי. תודה רבה שנתת לי במה. שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה. ------------------------------------------------ היא אחות ראשית / אהוד בן-פורת (``הצגת החיים``, עמוד 19) היא אחות ראשית בבית חולים של אהבה היא תצחק ממך, זאת מחלה שחיים איתה.

משורר יקר...

אני מודה לך על השיר שכתבת לנו... כשביקרתי באתרך חשבתי שהחבר`ה כאן חייבים לטעום מפרי עטך הייתי אומרת שהשיר ``היא אחות ראשית`` היתה בחירה נבונה :) כי השיר שלך פשוט עשה לי את היום !!! רוצה שתזכור כי תמיד תהיה לך כאן במה ואני מקווה להמשיך לראותך משתתף בפורום ענבל

שיר מהספר שלי כבקשתך

מאחר וביקשת שאני אכתוב כאן משהו מהדברים שאני כותב באתר שלי (``המשוררים בעם``). אז הנה שיר מהספר שלי ``הצגת החיים`` שהוא שיר שנכתב כרמיזה לכל הבחורות שקוראות את הספר שלי. תודה רבה שנתת לי במה. שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה. ------------------------------------------------ היא אחות ראשית / אהוד בן-פורת (``הצגת החיים``, עמוד 19) היא אחות ראשית בבית חולים של אהבה היא תצחק ממך, זאת מחלה שחיים איתה.

הדסה

New member
את פשוט מפזרת רוח טובה. הדסה.

וזה נפלא בעיני כאשר אדם מוציא מעצמו בשביל אחרים, כאשר האינטרס הוא טהור ונפלא. המשיכי כך ואמן שגם את תתברכי בשנה מלאות כל טוב ואושר!!! מהסיבה פשוטה שמגיע לך... הדסה.

למעלה