לכל משתתפי ומשתתפות הפורם

יובל ל

New member
לכל משתתפי ומשתתפות הפורם

ברצוני דבר ראשון לומר לכם שאני אישית משתתף בצערכם ואני בטוח שיחד איתי כל המדינה וכל האומה היהודית משתתפים בצערכם על אובדן בנכם או בתכם. אני רואה באפשרות שלכם לשפוך את ליבכם ובאפשרות שלי ללמוד יותר על התגובות של אנשים לאובדן הענק הזה שאני אפילו לא יכול לשער כאפשרות יקרה מפז. בעקבות מספר ימים של קריאה בפורום הזה בלי תגובות החלטתי לכתוב תסריט על משימה שמשתבשת והייתי מודה לכם על שיתןף פעולה בקשר לבקשה הזאת שלי. אני יודע שהיא בקשה קשה מנשוא ואני אבין אם מעט או בכלל מישהו יענה לי אך אני מתחנן מכם ומכן לעשות מאמץ זה בשביל שאוכל להכניס נקודת מבט אמיתי לתוך הסרט הזה. הסרט הוא מעיין עבודה אישית בספרות ומבעת ובעונה אחת גם מקום לפרוק את מחשבותיי,אך אני מבקש מכם ומכן,אנא כיתבו לי כל דבר שעלה לכם בראש,כל מה שאמרתם כשהקצין ניכנס לביתכם והודיע לכם על אובן יקיריכם. בבקשה תודה מראש ושוב משתתף בצערכם ולזכר כל הרוגי ונפגעי הטרור הביתי והלאומני אני מדליק נר נשמה,הן כאן והן בחיים האמיתיים. תודה יובל.

liat1953

New member
היום הנורא../images/Emo14.gif

היה זה יום עבודה שיגרתי עמדתי לנסוע לביתי.המנהל התקשר והודיע כי מנכ"ל החברה אמור להגיע לביקור בלתי צפוי ,שאמתין .הדבר נראה מוזר בעיני אך לא התעמקתי.הימתנתי ולפתע ראיתי מונית גדולה עוצרת במרחק של כ=50מ" וממנה ירדה חברה מהעבודה ולצידה איש צבא.רצתי לקראתם כאחוזת אמוק.שאלתי הראשונה היתה מי מן השניים היות ושני בני היו חיילים.נציג קצין העיר ביקש שניכנס למשרד ושם יאמר את כל שידוע לו.בשניה הראשונה הבנתי שכל עולמי חרב עלי.שחיי כבר לא יהיו כמו שהיו.ולעולם לא יחזור האושר המושלם.מה שידוע לי היום שחיי מתחלקים לשניים:עד אותו יום נורא וממנו.ואין שום אפשרות להחזיר את הגלגל לאחור .גם אם רוצים לאמר אפילו עוד משהו אחד קטן.זהו ...נסתם הגולל. והכאב הוא עצום איןבפי עדין מילים היכולות לבטא זאת אך אני מקווה שביום מן הימים הן תתחלנה ליזרום. אמא של ניר הג´ינג´י

ליאת

אולי התחיל עכשיו טפטוף.. זרם דק של מלים. תבואי.. תבואי להגיד שכואב. לבכות. לכתוב קצת. לחיבוק. לאט לאט הסכר יפתח. ואם לא.. גם בסדר. לא יודעת מה זה אושר מושלם אבל מכירה את הרגע שהחיים נחצים לשניים. ואת הכאב. גם מכירה את ההחלטה להמשיך. למרות הכל. ואת החיים שאחרי. עם הטוב ועם הקושי שבהם. חיבוק חם אחת מהצד

יובל ל

New member
ליאת...

דבר ראשון,למרות שזה קלישאה וזה נשמע פלצני אני באמת משתתף בצערך ואני בטוח שלא משנה מה אני אגיד או משהו יגיד זה לא יגרום לך להרגיש יותר טוב וזה לא ימלא את החלל שנשאר לך בלב. אני לא רוצה לעשות את זה אם את לא רוצה ובגלל זה אני מבקש את אישורך..את תסכימי שמשפט או שניים מתוך ההודעה שלך יהוו חלק מהתסריט שלי??? שוב משתתף בצערך יובל

nypx

New member
ליובל ===../images/Emo46.gif

אולי תפסיק לזיין את השכל אם הסרט שלך הבנו ,הפנמנו, תעשה מה שאתה רוצה רק רד מזה כבר אני

נ.תהילה

New member
וואו! מה קרה???

למה היחס הזה אליו? מה הוא עשה לך רע? הוא בטח שלא התכוון לעשות רע לאף אחד. אז רד ממנו, בבקשה. תודה.

אורי_ח

New member
לא מבין למה דרושה תגובה בוטה שכזו.

כמו כן ליאת היא שמוסמכת לענות על הפנייה הישירה אליה. בלי קשר: אני קורא, מזדהה וכואב אתך. אורי

Adrien

New member
מה זה התגובה הזו?

תראה לפי הודעות אחרות שלך הבנתי שמצבך לא מי יודע מה... את כעסך בבקשה על תוציא על אנשי הפורום כי כולם פה חווים אותו כאב. אתה לא היחיד. ואם אני אחזיר תגובה בוטה בתגובה בוטה, מה זה עניינך בכלל ? תן לליאת לענות על התגובה ואל תתערב!

nypx

New member
לאדריאן תאמיני לי.....

קודם כל את לא באמת רוצה שאני יענה לך ,כי לא תצאי מזה, ואת מצבי את לא יודעת אז גם לא רוצה שתביני, ובאמת גם לא מצפה ממך שתביני, וחוץ מזה אל תתערבי את , אם היית מבינה מי זה יובל אולי היית מדברת אחרת.ממש לא בא לי להיתעמת איתך,

nypx

New member
וחוץ מזה....

תיכנסי לכרטיס שלו אולי תביני....

Star_Dust

New member
בדיוק חזרתי מביקור בכרטיס של יובל

והוא באמת כתוב בטיפשות. אז מה? לא כולם רגישים. תנסה תמיד להסתכל גם מתחת לפני השטח. אולי תמצא גם דברים טובים. בפרטים האישיים הוא יוצא ממש דפוק. מודה. אתה צודק. אבל אז נכנסתי להודעות שלו. וראיתי שהוא אוהב דולפינים. כמה רע יכול להיות אדם שאוהב דולפינים? :) נסה תמיד לחפש את הטוב באנשים. רע יש לנו מספיק. אני.

Adrien

New member
לא התיימרתי לדעת את מצבך...

הבקשה הייתה רק קצת התחשבות. לא משהו גדול. ונכון אתה צודק באמת לא קראנו את הכרטיס שלו..

למעלה